Geggo: Mit liv er ikke lyserødt og fejlfrit

Realitystjernen deler ikke alt med TV-seerne, og derfor kan hendes liv nogle gange godt komme til at fremstå som en dans på roser. Men det er det ikke, forsikrer Stephanie Geggo
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/familien_fra_bryggen_dm-0039-2017.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Alt går strygende for Geggo. Hun har en skøn familie, et lækkert hus i Dragør, styr på forretningen og to dejlige hunde.

Men selvom det umiddelbart virker til, at hun har det perfekte liv, så forsikrer hun nu sin bloglæsere om, at alt ikke er så perfekt.

- Nogle mener at jeg får mit liv til at fremstå lyserødt og fejlfrit. Det gør jeg ikke. Jeg deler ikke alt om mit liv – selvfølgelig gør jeg ikke det. Fordi vi har et TV-program betyder det ikke, at vi vender vrangen helt ud på os selv uden at holde noget privat, slet ikke. Jeg er ikke fan af at hænge mit beskidte vasketøj til tørre, skriver Geggo på sin blog.

Hun vil også hellere gøre noget ved sine problemer i stedet for at fortælle hele verden om dem. Så vil hun hellere prøve på at få problemet ud af verden.

- En anden ting er, at jeg bestemt heller ikke er typen der brokker mig vidt og bredt, hvis jeg synes, der er et problem i mit liv. Så løser jeg det, eller prøver på det, finder evt. det bedste alternativ og kommer videre, skriver Geggo videre.

"Familien fra Bryggen"-stjernen mener også, at det kan have noget at gøre med, at hun ser meget anderledes på tingene end mange andre.

- Jeg dvæler sjældent i negativitet, og tager nok tingene lettere end de fleste. Jeg finder somregel noget positivt ved alt, og det er nok min redning. Mit, til tider, lalleglade sind. Dumme, om man vil. Der er da ting der er hårde – bevares. Lyserødt vil jeg ikke kalde det, skriver Geggo.

At få livet som mor, blogger, TV-stjerne, forretningskvinde kan også være svært at få til at spille, skriver Geggo i blogindlægget, der er blevet udgivet i dag.

Heldigvis har hun kæresten Cengiz, der også er med til at få det hele til at gå op. De udgør nemlig et godt team sammen.

- Vi er one hell of a team, og uden Cengiz havde mit liv ikke været nær så fedt som det er nu, skriver Geggo.

Du kan se flere billeder af Geggo og Cengiz i galleriet herunder

Geggo og Cengiz - billeder af dem sammen

null

Sponsoreret indhold