Gør det igen: Geggo gav vild julegave til Cengiz

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Ingen jul uden gaver! Sådan har de fleste det, og hos ”Familien fra Bryggen” var julen da også fyldt med pakker, der blev åbnet juleaften.

Og Geggo valgte i den grad at købe en gave til manden Cengiz, som faldt i god jord. Det afslører hun på sin blog, hvor hun fortæller, hvordan ”Familien fra Bryggens” jul har været:

- Min julegave til Cengiz faldt i god jord, btw. Han fik en rejse til Old Trafford i Manchester og se United – Liverpool på nogle af stadions bedste pladser – et stk mand walking on water tog jeg med hjem fra juleaften, fortæller Geggo på sin blog.

Det er ikke første gang, at Geggo har forkælet sin mand med en fodboldtur til Manchester. Sådan en tur fik han også i julegave sidste år, og Geggo valgte efterfølgende at dele billede af parret på tribunerne til kampen, der blev spillet i april.

”Familien fra Bryggens” juleaften blev holdt hos Mikkel og hans forlovede Lea, fortæller Geggo videre i sit jule-blogindlæg:

- Vi holdt jul hos min onkel Mikkel og hans kommende kone Lea – og selvfølgelig med deres to unger Romeo og Rosa-Lia, Lea’s forældre, og hendes søster Patricia, og en af Mikkel’s kammerater Martin, som også agerede julemand.

- Vi havde en vanvittigt hyggelig aften, lige præcis som det skulle være.️ Ungerne kan hygge sig sammen, og det er som om det hele bare er blevet lidt dejligere med børn i familien. Lille juleaften holdt vi med min dejlige Svigerfamilie. Dem ville jeg ikke undvære for noget i verden, fortæller Geggo.

I november kom det frem, at Geggo og Cengiz blev hemmeligt gift under en tur til Las Vegas tilbage i september. Det var Cengiz' store drøm, men Geggo ønsker sig et stort bryllup herhjemme, som parret senere vil holde. 

Du kan se billeder af parret i galleriet herunder:

Geggo og Cengiz - billeder af dem sammen

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close