Av av av! Geggo fik store sår på brystvorterne

Geggo har bøvlet med store sår på sine brystvorter – alligevel har den unge mor fra ”Familien fra Bryggen” insisteret på at fuldamme sin datter Alba
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_tl_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

I begyndelsen af februar kom en ny, lille ”Familien fra Bryggen”-beboer til. Her blev Geggo og kæresten Cengiz nemlig forældre til en skøn lille datter.

Siden har de nybagte forældre nydt hvert et sekund med lille Alba – og mor Geggo har troligt ammet hende, også selv om det til tider har været smertefuldt.

Det fortæller den unge mor i et indlæg på sin blog Geggos Verden:

- Alba er nu lidt over 5 måneder, og jeg fuldammer stadig. Der har ikke en eneste gang været behov for erstatning, og det føler jeg mig meget heldig over. Altså, jeg har da også selv haft min del af succes’en i og med jeg ammede videre da jeg (pardon de knap så lækre detaljer) fik store sår på begge brystvorter, og mange rådede mig til at give lidt erstatning dér, for at skåne mig selv – dog sagde min kærestes mor (TAK verdens bedste svigermor) “du skal bare klø på. Am videre selvom det gør ondt. Du bliver glad for det i sidste ende” og hun fik ret, skriver Geggo på sin blog og tilføjer:

- Jeg kom over de uger med sår og tårer i øjnene hver gang Alba skulle lægges til, og det resulterede i at mit ønske om at fuldamme i 6 måneder lykkes – uden en eneste flaske erstatning. Jeg ved godt at erstatning nu til dags er lavet sådan så barnet ingenting mangler – tro ikke at jeg på NOGEN måde ser negativt på dem der er nødsaget til at give erstatning – vi gør alle vores allerbedste som mødre for vores børn. Jeg må bare også godt prise mig lykkelig over at jeg fik mit ønske opfyldt, skriver Geggo på sin blog.

Lidt tanker omkring amning, mad-opstart for Alba, og generelt frit løb for tankerne på bloggen#linkibio #geggosverdendk #blog

Et billede slået op af Stephanie Karma (@geggo) den

10. Jul 2016 kl. 1:28 PDT

Du kan se billeder af Geggo i det store galleri herunder:

Geggos vilde forvandling

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_19.png

Sponsoreret indhold