Familien fra Bryggen 25. maj 2016

Geggo er blevet vegetar - hvad med datteren?

Stephanie ”Geggo” har valgt at droppe kød - men skal hendes datter også være vegetar? Det har hun da overvejet
Foto: All Over

Geggo har droppet at spise kød, mens kæresten Cengiz ikke er med på den rene grøntsagsvogn. Han spiser stadig kød, men hvad med parrets datter, Alba. Skal hun være vegetar ligesom mor - eller må hun gerne få kød?

Grunden til, at Geggo valgte at blive vegetar er helt klar:

- Jeg har valgt ikke at spise dyr, fordi jeg simpelthen ikke længere kan forsvare det faktum, at dyr skal dø, for at jeg kan spise. Jeg stræber efter at blive veganer, men tager lige tilløb til den helt store livsstils-ændring. Jeg spiser og drikker naturligvis stadig kun økologisk eller biodynamisk, både pga. bedre dyrevelfærd, og samtidig for min egen og Albas krop, hun jo får det samme som mig i og med jeg fuldammer, skriver Geggo på sin blog.

Cengiz har dog ikke villet droppe kødet, selv om Geggo har prøvet at overtale ham. Han kan dog lige klare en kødfri dag om ugen. Men hvad med datteren, når hun begynder at spise fast føde?

- Altså, eftersom hendes far ikke er vegetar, vil der jo blive lavet og spist kød i vores hjem. Jeg har besluttet mig for ikke at servere kød for hende – proteiner og alt andet godt kød indeholder kan fås i så meget andet end kød, hvilket jeg selvfølgelig vil studere nøje for at sikre mig, hun får alt hun skal – men viser hun interesse for fars mad, og vil smage på hans, og evt. bliver glad for det, så vil jeg aldrig tvinge hende til at blive vegetar. Det vil sige, jeg hverken vil tvinge kød i hende, eller tvinge hende til ikke at spise det. Hun får lov til helt selv at vælge. Og så kan man jo håbe hun hopper med på mama’s vege-bølge når hun bliver ældre, lyder det fra Geggo på bloggen. 

Se flere billeder af Geggo og Cengiz her: 

Geggo og Cengiz

Sponsoreret indhold