Familien fra Bryggen23. februar 2023

Geggo bestormet af sine følgere: Smit os!

Geggo og Cengiz' yngste datter har fået skoldkopper, og det har medført, at "Familien fra Bryggen"-stjernen er blevet bestormet af nogle meget aparte anmodninger
Geggo og Cengiz er i fuld gang med at renovere deres hus i Tårnby – og nu skal de så også håndtere mærkværdige smitte-henvendelser i indbakken. nbsp;
Geggo og Cengiz er i fuld gang med at renovere deres hus i Tårnby – og nu skal de så også håndtere mærkværdige smitte-henvendelser i indbakken.
 Foto: Mikael Rieck

Stephanie "Geggo" Salvarli modtager med sine over 635.000 følgere nok mange beskeder i sin Instagram-indbakke.

Men "Familien fra Bryggen"-stjernen har nu modtaget en række beskeder, som er så opsigtsvækkende, at hun har set sig nødsaget til at adressere dem i en række stories.

De mærkelige beskeder er endt i Geggos indbakke, efter hun i morges delte med sine følgere, at hende og Cengiz' yngste barn, Sia på tre år, har fået skoldkopper.

Og netop den information har affødt en sand storm af beskeder fra følgere, der er interesseret i at vide, om familien Salvarli kan være behjælpelige med en omgang skoldkoppe-smitte.

– Og her kommer lige et fællessvar, jeg ikke havde forudset nogensinde at skulle lave, skriver hun på sin story, som er krydret med en emoji, der græder af grin.

– Vi kan desværre ikke være behjælpelige med skoldkoppe-smitte. Omend jeg godt kan se fidusen i tanken bag at "få det overstået", så er det ikke lige en masse besøg fra folk, vi ikke kender, vi har lyst til i dag, uddyber hun.

Moren til to afslører, at det ikke blot er en håndfuld følgere, der har sendt hende en skoldkoppe-DM:

– Det er faktisk alligevel 20+, der har spurgt, om de må svinge forbi – det ville alligevel blive en ret travl dag for stakkels Sias skoldkoppe-servicebureau, afslutter hun med endnu en grædende grine-emoji.

Sponsoreret indhold