Familien fra Bryggen21. november 2019

Geggo afslører: Undersøgt af Forbrugerombudsmanden

”Familien fra Bryggens” Geggo afslører nu, at hun er en af de influencers, der er blevet undersøgt af Forbrugerombudsmanden i forbindelse med sagerne om skjult reklame
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_10.jpg
 (Foto: Aller Media)

I august kom det frem, at flere influencers var blevet undersøgt – og nogle endda politianmeldt – af Forbrugerombudsmanden for skjult reklame.

Nu står Geggo frem og fortæller, at hun er en af de influencers, der er blevet undersøgt af myndigheden.

På en instagram-story fortæller Geggo:

- Det er mest dem med over 100.000 følgere, der er blevet undersøgt. Og jeg har jo over 100.000 følgere, så jeg er en af dem, der er blevet undersøgt, fortæller Geggo.

Hun modtog et brev fra Forbrugerombudsmanden, hvor der stod, at hun var blevet undersøgt, og hvad de havde fundet frem til:

- Jeg læste det igennem, og der stod, at der ikke var noget at komme efter. ”Vi vil ikke give dig nogen advarsel eller bøde eller noget”, så nej jeg har ikke fået noget overhoved, fortæller Geggo.

I brevet blev det også understreget, at det er vigtigt, at man kender reglerne på området.

- Man kan mene, hvad man vil om det her reklamemarketing og hele det her Forbrugerbudsmands-ting, men det er sådan, det er, og det er de regler, vi har i Danmark, og dem skal vi selvfølgelig følge.

- Jeg har prøvet at jeg har haft glemt det, hvor jeg har tænkt ”Shit jeg må lige huske at markere”, for det kan ske for os alle sammen, for vi er kun mennesker, siger Geggo i sin story, inden hun tilføjer:

- Jeg synes, det har været svært at finde balancen i, hvornår der skal markeres, og hvornår der ikke skal, så i og med vi er blevet undersøgt og har fået brev, har det jo tvunget os til at sætte os mere ind i reglerne, og det er meget rart. Nu kender man det og ved, hvornår der skal markeres, fortæller Geggo.

Tidligere på ugen stod også Fie Laursen frem. Hun er én af dem, der var blevet politianmeldt, hvilket betyder, at hun kan risikere at få en kæmpe bøde. Den sag kan du læse lige her.

Sponsoreret indhold