Familien fra Bryggen4. oktober 2023

Geggo afslører: Linse spærrede pædagogen Kurt inde på toilettet

I sin podcast "Helt Ærligt" afslører Geggo, at hendes mor Linse ikke var som de andre forældre
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Parrets nye program "Langt fra Bryggen" får premiere den 5. oktober.
 Video: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Geggo om forholdet til Linse: Vi er ikke så tætte

At Linse Kessler, 57, ikke er, som mødre er flest, kommer nok ikke som den store overraskelse.

Det slår hendes datter, 33-årige Stephanie "Geggo" Salvarli, fast i det seneste afsnit af hendes og gemalens podcast "Helt Ærligt".

Dagens samtaleemne er parrets skoletid, og her kommer Geggo med en anekdote om mor Linses sammenstød med en af Geggos pædagoger.

– Min mor har jo engang spærret en pædagog, som hed Kurt, inde på et toilet, afslører hun i podcasten og fortsætter:

– Han havde hevet fat i min arm fysisk, og den dag i dag må du jo heller ikke tage fat i nogen. Jeg ved ikke, om man måtte dengang, indskyder hun.

Brugte kosteskaft

Geggo kommer ikke nærmere ind på, hvor gammel hun var, da den ubehagelige episode udspillede sig, men da Linse kommer for at hente sin datter, handler hun resolut:

– Det er sidst på dagen, så der er næsten ikke nogen. Der er kun Kurt og mig. Jeg fortæller det, og hun siger: "Gå lige ud i bilen, og så snakker jeg lige med Kurt", og det gjorde hun og kommer tilbage, og flere år efter har jeg så fået at vide, at det, der sker, det er, at hun tager ham i armen – min mor havde lidt andre metoder end de fleste forældre – så hun tog ham og puttede ham ud på toilettet, og så puttede hun en kost i de der institutionsagtige toiletter, og så gik hun!

Geggo, der selv er mor til to, fortæller, at hendes mor har ladet hende vokse op med mantraet "Du skal ikke lade andre bestemme over dig", og det må man sige, at Linse lever efter:

– Hun har altid haft meget svært ved autoriteter. Det kan man også se på, at hun har været en del i fængsel, konkluderer Brygge-datteren om sin mor.

Sponsoreret indhold