Forbavset Linse: Folk læser min bog

Brystbomben nød for et par uger siden solen på Mallorca, og der blev hun overrasket over, at de andre danske gæster brugte ferien på at læse hendes selvbiografi
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_foto_dan_web_1.jpg
 Dan Mariegaard

For et par uger siden trak Linse Kessler stikket ud i Danmark og drog til Mallorca for at nyde solen. Og da hun lå og slangede sig ved poolen fik hun sig noget af en overraskelse.

- Uden at overdrive så lå hver tredje med min bog og nogle sagde, at de lyttede til mig på lydbog, det var ret skægt, fortæller Linse til SE og HØR.

- Jeg bliver stolt, for jeg tænkte faktisk, at nu var den ved at drive over med den bog. Men der er jo rigtig mange, der har gemt den til deres sommerferie og læser den når de er på ferie. Det var jeg ret forbavset over, fortæller den stolte brystbombe.

Og de mange begejstrede læsere kan glæde sig over, at der til efteråret er en ny bog på vej fra Linse Kessler.

- Det er en livsstilsbog, og det lyder lidt sjovt, når den kommer fra mig, griner Linse.

- Den handler om, hvad jeg har gjort, og hvad jeg synes, man skal gøre, og om hvad jeg har gjort, og jeg bestemt ikke synes, man skal gentage.

Læserne bliver dog ikke snydt for anedokter fra Linses farverige liv.

- Der kommer også til at være en masse fede historier fra mit liv, som jeg ikke kunne få med i biografien. For i den var jeg nødt til at holde mig til tidsskemaet, men her kan jeg bare flippe ud og fortælle en masse historier, som ikke rigtig hang sammen med min livshistorie, afslører frk. Kessler.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold