Familien fra Bryggen fortæller: Derfor skal du se programmet

Vi har taget en snak om Mopper, Linse og Geggo om den nye sæson af ”Familien fra Bryggen”
Af af
"Familien fra Bryggen" sendes i aften kl. 20 på TV3
"Familien fra Bryggen" sendes i aften kl. 20 på TV3
 Foto: Kaspar WenstrupI bund og grund er det meste som det plejer at være, når TV3 i aften viser første afsnit af "Familien fra Bryggen." klokken 20. Hvad kan man glæde sig til at se? Det har vi spurgt Mopper, Linse og Geggo om.

LÆS OGSÅ: Geggo: Sådan finder du kærligheden

LÆS OGSÅ: Geggo: - Jeg danser på en lyserød sky

LÆS OGSÅ: Så sjov bliver "Familien fra Bryggen"

Mopper:
- Vi laver mange ting. Vi er i vandland, hvor jeg forsøger at lære at svømme og så laver vi askebægere til min gode ven Peter.

Geggo:
- Min tur til Thailand for at finde min far kommer til at fylde en del. Det samme gør min mors bryst-projekt. Man ser min nye kæreste, og så kan man glæde sig til at møde min nye veninde "Burger" og til at se Mopper i en fed, fed badedragt.

Linse:
- Der er både hjemlige "kedelige" ting, som jo aldrig er kedelige når Mopper snakker. Turen til Thailand er meget følsom, og der går vi meget dybere end vi plejer. Det meste af "Familien fra Bryggen" er bare gøgl. Mopper topper hver sæson. Hun lukker bare lort ud, og vi elsker det.

I aftenens afsnit kommer Geggo til at tisse på sin veninde. Hvordan det kan ske, kan du se i klippet herOg så lufter Linse tanken om at få mindre brysternull

Sponsoreret indhold