Familien fra Bryggen 30. marts 2021

Didde Skjelmose åbner op om depression: Jeg er sgu i knæ

Det er længe siden, at den 46-årige ”Familien fra Bryggen”-stjerne har givet lyd fra sig. Og det er der en helt særlig årsag til
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De fleste forbinder højst sandsynligt den garvede ”Bryggen”-personlighed Didde Skjelmose med masser af grin og godt humør.

Men selv om humøret er højt, betyder det altså langt fra at alting er en dans på roser. Og det gør sig da også gældende for Didde, der nu forklarer, hvorfor hun det sidste lange stykke tid har været tavs:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Dan Mariegaard

Foto: Dan Mariegaard

- En lille historie fra mig til jer, starter Didde et opslag på Instagram.

- Grunden til, jeg ikke har været på SoMe den sidste tid, er, livet har været hårdt imod mig. Jeg er ikke mindre menneske end jer andre. Og som os alle i det sidste år er jeg sgu i knæ. Jeg har haft stress, i lang tid, som mange af os er blevet ramt af. Og da jeg ikke reagerede på det, før det var for sent, er det blevet til en depression, lyder det ærligt fra den elskede ”Bryggen”-stjerne.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget ...

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I opslaget bliver det også tydeligt, at flere af Diddes 146.000 følgere på Instagram har været bekymrede for netop hendes tavshed – og i den forbindelse har de således sendt alverdens hilsner af sted:

- Jeg er så glad for alle jer, der har skrevet til mig, at I var meget bekymrede over min tavshed herinde. Nu er jeg stille og roligt i gang med at slikke mine sår, hvilket skal gøres meget stille og roligt. Jeg skal lige samle den gamle tøs op igen. Håber, at I vil forstå, lyder det videre i opslaget, inden Didde sender et godt råd af sted mod sine fans:

- I ønskes alle en dejlig dag og et råd om ALTID HANDLE, NÅR din krop siger TEMPO NED, slutter hun.

Sponsoreret indhold