Didde: Jeg fandt ro i Jylland

Didde nyder sin hverdag i Vamdrup i Nordjylland.

Didde nyder sin hverdag i Vamdrup i Nordjylland.

Foto: Dan Mariegaard

Da Didde for nogle år siden var faldet pladask for en mand, besluttede Linses bedsteveninde sig for at rykke til Jylland. Men da kærligheden ikke holdt, så besluttede Didde, at hun ville blive i Vamdrup i Jylland. Og det er der en helt speciel grund til.

- Mit liv er faldet på plads i Jylland.

- Jeg tror, at kæresten var en katalysator for, at jeg skulle havne, hvor jeg er havnet. Når jeg står op om morgenen og går en tur med min hund og kigger mig omkring, så tænker jeg, at det går rigtig godt, fortæller Didde til SE og HØR.

I Jylland har hun fundet den ro, som hun i mange år manglede, da hun boede på Bryggen, og så elsker hun sit arbejde på den lokale genbrugsplads.

- Når jeg kommer hjem fra en weekend på Bryggen og møder på arbejde dagen efter og står og kigger ud på min containerplads, og så går jeg over og klapper min container og siger, det var godt at se dig igen, smiler Didde.

Didde tager nemlig stadig ofte turen til Bryggen, hvor hun hygger sig med Linse og alle de andre rødder.

- Jeg synes, jeg har det gode fra to verdener, så der er ingen grund til at flytte tilbage. Når jeg er i København er tingene meget vildt og ikke tilrettelagt. I Jylland er tingene meget skemalagte og der er ro på, fortæller Didde.

Hun nyder den alsidighed og er selv sikker på, at det er med til at give hende et sundt liv.

- Det skal ikke være en hemmelighed, at mit liv ikke var særlig sundt her i København. Jeg var rastløs. Jeg har fundet en tryghed i mig selv i Jylland, jubler Didde.

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close