Bag om "Stjerneboksning": Sådan blev deltagerne udvalgt

Geggo og Cengiz afholdt en casting for at vælge deltagerne ud til \

Geggo og Cengiz afholdt en casting for at vælge deltagerne ud til "Stjerneboksning"

Foto: TV3

Om blot to dage løber "Stjerneboksning" af stablen, hvor 18 danskere, som stort set alle sammen er kendte fra reality-tv, indtager en boksering.

Her får vi blandt andet fornøjelsen af at se Moster Niller i nævekamp med "Paradise"-fyren Mathias Hjort. Og det bliver også til et gensyn med den aparte "Drengene på kanten"-gut Valdemar Montana, som skal kæmpe mod den garvede reality-deltager Panda.

Boksestævnet er arrangeret af Geggo og Cengiz sammen med flere af deres venner. Og i "Familien fra Bryggen" får vi nu et eksklusivt indblik i det nye koncept.

I aftenens afsnit får reality-fans landet lov til at se, hvordan det nygifte par har udvalgt de tv-kendisser, som skal iføre sig boksehandsker og tandbeskyttere.

- Vi har skrevet rundt til dem, vi synes skal være med, og stort set alle har svaret ja. Så nu det handler det om at få dem ind og forklare dem hele konceptet, så de ved, hvad de går ind til, og hvad de siger ja til, forklarer Cengiz og udvælgelsesprocessen i "Stjerneboksning".

At dømme ud fra klippet ser det ud til, at Geggo og Cengiz har kunne håndplukke præcis de deltagere, de gerne ville have.

Se hele klippet her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Inden døren går op og de fire deltagere kommer ind, er det en yderst spændt Geggo, som endelig ser sit projekt blive til virkelighed.

Til dagens casting møder vi Moster Niller, Jonas fra "Love Island", Valdemar fra "Drengene på kanten" og Katrine fra "Paradise Hotel".

Især Valdemar fejer benene væk under Geggo til den knap så formelle casting. Her beskriver hun ham blandt andet som 'guds gave til alt'.

"Stjerneboksning" løber af stablen på lørdag, og vi vil her på SE og HØR være til stede til stævnet, hvorfra vi vil opdatere undervejs.

Se Geggo og Cengiz lege "Jeg har aldrig...":

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close