Reality31. oktober 2017

“Familien fra Bryggen”-Didde jubler: Jeg skal giftes

– Jeg er så glad, lykkelig og kan ikke helt forstå, at der var en, der gad have mig, siger Didde til SE og HØR og griner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/didde_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Smilet er rigtig stort hos 43-årige Didde Skjelmose for tiden.

Lørdag blev Linses ”Familien fra Bryggen”-veninde nemlig forlovet med kæresten gennem lidt over et halvt år, Sonny Bendiksen på 47 år.

– Jeg er så glad, lykkelig og kan ikke helt forstå, at der var en, der gad have mig, siger Didde til SE og HØR og griner.

Sonny, der arbejder som producer på TV2 Vejret, havde inviteret 25 af parrets venner til Hotel Hesselet i Nyborg på Fyn, hvor han overraskede realitystjernen ved at fri.

Helt chokeret blev Didde dog ikke – hun havde nemlig på fornemmelsen, at der var noget på færde.

– Jeg havde nok lidt luret, at der var et eller andet, men jeg var ikke helt klar over, hvad det var, lyder det fra Didde, som dog ikke havde regnet med, at kæresten ville fri til hende.

Artiklen fortsætter under Diddes opslag på Facebook ...

Friede selv til ham

– Jeg har jo selv engang friet til ham i Netto, afslører Didde og fortæller, at det var, et par måneder efter at de var blevet kærester.

– Jeg så en buket træblomster. Han gik lidt foran mig, og jeg sagde: ”Hey, skat!”. Så vendte han sig om. ”Vil du gifte dig med mig?”. Han var sådan lidt: ”Ej, det mener du ikke. Mener du det ...?”. ”Ja, skulle jeg måske gøre det i Rema eller hvad?”, siger Didde om sit frieri og fortæller, at Sonny sagde ja.

– Men jeg tror, han gerne ville gøre det på en lidt pænere og bedre måde.

Læs mere om Didde i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

null

Sponsoreret indhold