Ex on the Beach10. december 2020

Spoiler! Kæmpe profil vender tilbage i "Ex on the Beach"

SPOILER ALARM! En kæmpe profil vender tilbage i "Ex on the Beach All Stars", og hvis du ikke ønsker at vide, hvem det er, før afsnittene er kommet ud, så skal du ikke læse videre
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Du får lige endnu en chance. Vil du virkelig have spoilet, hvilken stor profil der kommer ind i de kommende afsnit af "Ex on the Beach All Stars", så bare læs videre.

Det kommer formentlig ikke helt som et chok for dig, hvis du gennem tiden har set meget reality og i særdeleshed "Ex on the Beach". Men alligevel ved man jo aldrig, hvad tabletten siger.

Flere af deltagerne i knaldeprogrammet får sig dog et gevaldigt chok, da de sidder og leger "Sandhed eller tablet".

Her er det Lærke Wadmanns tur til at få et spørgsmål fra en af sine bofæller, men i stedet tjekker hendes velkendte eks ind.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/allstar_holdet_ex_on_the_beach_2020_dk_vedbaek_04.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Startcastet i dette års "Ex on the Beach All Stars" bestod kun af tidligere deltagere i knaldehittet (Foto: Søren Lamberth)

Asbjørn "Tyren" Nielsen er tilbage i den luksuriøse villa, og han går straks direkte efter struben på Lærke, som han er dybt forelsket i. Han stiller hende straks et meget vigtigt spørgsmål.

- Lærke, hvad har du lavet, mens jeg var væk, og hvor står vi nu?, spørger den tårnhøje jyde.

Det får formentlig flere rundt om bordet til at krumme tæer. I særdeleshed Jeppe Risager og Nicklaes Johannes Olsen, som begge har kysset med Lærke, mens Asbjørn har været væk.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/asbjoernthumbnail.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Lærke og Asbjørn vil den dag i dag stadig ikke svare på, om de er kærester eller ej - det må vi se i programmet, lyder det (Foto: Gregers Overvad)

- Asbjørn, der er sket nogle ting, får Jeppe brudt tavsheden ved at sige, inden han hurtigt bliver afbrudt af en rasende Lærke.

- Jeppe, luk røven, lyder det kort og kontant fra den ellers normalt så søde og populære blondine.

Du kan se hele Asbjørns entré i klippet her:

Sponsoreret indhold