Ex on the Beach17. maj 2024

Som bror, så Lucas: Ny "Ex on the beach"-deltager er lillebror til paradiso

Lucas Bagger har ikke sit tv-tække fra fremmede. Den nye "Ex on the beach"-deltager er nemlig lillebror til Thomas Ludvigsen, der var finalist i sæson 13 af "Paradise Hotel"
Lucas Bagger Hansen er en del af startcastet i "Ex on the beach" sæson ni.
Lucas Bagger Hansen er en del af startcastet i "Ex on the beach" sæson ni.
 Foto: Max

LÆS OGSÅ: Kastede kugler, chok og tårer: Her er de vildeste finaler og troskabstester i "Paradise Hotel"

Som brødre vi dele, og efter flere år ude af rampelyset for Thomas Ludvigsen, er det nu lillebror, Lucas Bagger Hansen, der overtager opmærksomheden på skærmen.

Thomas var nemlig finalist i sæson 13 af "Paradise Hotel", som blev vist i 2017, og denne torsdag dukkede han op til forpremiere på den niende og nyeste sæson af "Ex on the beach" for at støtte sin yngre lookalike.

Inden optagelserne, der fandt sted i Brasilien for mere end et år siden, fik Lucas Bagger da også nogle kærlige råd med på vejen af sin mere realityøvede storebror.

– Jeg er blevet inspireret af min bror. Han har skolet mig lidt til at være med. Men jeg ville også gerne selv, forsikrer Lucas Bagger, da SE og HØR møder brødreparret på en solrig rooftop i Københavns Kødbyen.

Lucas Bagger Hansen fra sæson ni af "Ex on the beach" og Thomas Ludvigsen fra sæson 13 af "Paradise Hotel" er brødre.
Det er nemt at se, at Lucas Bagger Hansen fra sæson ni af "Ex on the beach" og Thomas Ludvigsen fra sæson 13 af "Paradise Hotel" er brødre.
 Foto: GREGERS OVERVAD

Et af Thomas Ludvigsens råd til brormand er det vigtigste af alle:

– Først og fremmest har jeg sagt, at han skal være sig selv. Fordi han er megasjov, og han er charmerende, og de to ting ved jeg er godt tv i sig selv. Og så har jeg bare rådet ham til at opføre sig ordentligt: Være en god dreng og vise sin bedste side.

– Det bedste råd, jeg har fået, er at være mig selv, fortæller Lucas.

– For nogle gange kan man godt lade sig rive med, men jeg har bare været mig selv 100 procent.

Thomas Ludvigsen nåede sammen med Malene Spanggaard hele vejen til finalen i sæson 13 af "Paradise Hotel", som Simone Hvenegaard og Anders Vittrup dog vandt.

Der er dog ikke de store taktiktips at finde blandt rådene til Lucas. I "Ex on the beach" handler konkurrencen nemlig kun om at holde sig relevant for produktionen, så de lader en blive i villaen til slut. Der er intet spil og ingen pengepræmie som i "Paradise Hotel" – og det er helt med vilje, at Lucas er gået udenom Viaplay-programmet.

Thomas Ludvigsen med sin "Paradise"-partner Malene Spanggaard i 2017.
Thomas Ludvigsen med sin "Paradise"-partner Malene Spanggaard i 2017.
 Foto: Dan Mariegaard

– "Ex on the beach" er bare at feste og hygge sig, og det var det, jeg ville. Jeg ville ikke ned at spille et spil.

Derfor synes Thomas også, at hans bror har valgt rigtigt.

– Det er to meget forskellige programmer med forskellige koncepter, og i "Paradise Hotel" er det svært at vide, om folk er reelle. Om det, de siger, er noget, de siger, fordi de vil smide en ud eller det er en del af et større puslespil. Hvor "Ex" er ligetil, og man er der for at hygge sig og have det sjovt.

Kunne du selv finde på at være med i "Ex on the beach"?

– Nej. Ikke mere. Det er for mange år tilbage, og jeg har fået et nyt arbejde, og … det hører til fortiden.

Efter at have set første afsnit er Thomas med egne ord en "glad bror", der synes, Lucas gør det rigtig godt. Du kan se afsnittet fra tirsdag 21. maj på Max.

Se Thomas Ludvigsen i "Mr. Paradise" her.

Sponsoreret indhold