Ex on the Beach13. november 2022

Sille cockblocker Trine i "Ex on the beach": Det så du IKKE på tv

Første aften i “Ex on the beach” er Sille Thorsen hurtig til at snuppe Trine Vandrup som sovekammerat, hvilket betyder nul action for den smukke brunette. Men det var ikke alt, du så på tv …
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: SE og HØR

Mørket falder på for første gang i “Ex on the beach” sæson otte, og det er blevet tid til at fordele værelser og sovepladser for de unge singler, der har drukket og flirtet hele aftenen. Det kan ende i noget RIGTIG hyggeligt for nogle deltagere – mens andre øjensynligt straks bliver sat ud af spillet.

I hvert fald ser det ud til, at Sille Thorsen får cockblocket Trine Vandrup noget så eftertrykkeligt, da hun straks melder ud, at hun snupper hende som sovekammerat. Dermed er Trine altså taget af bordet for fyrene.

Men alt er ikke helt, som det ser ud, fortælle Sille og Trine nu til SE og HØR.

For der er tale om aftalt spil, hvilket du altså ikke så på tv.

– Det ser man ikke i programmet, men Sille og jeg har en aftale på forhånd om at sove sammen, fordi det er første aften, og vi lige skal se fyrene an. Så det er 100 procent aftalt, afslører Trine Vandrup til SE og HØR.

Forklaringen er dog en lidt anden fra Sille Thorsen.

– Når jeg ikke skal sove sammen med en fyr, så er der ingen, der skal sove sammen med en fyr, forklarer hun først med et grin, mens Trine fortsætter:

– Jeg har egentlig lyst til at sove med Oliver eller Karl, men jeg er ikke den type pige, der trækker kortet først. Så det var rigtig fint, at Sille sagde det. Og nu hvor jeg har set første afsnit kan jeg se, at både Oliver og Karl ikke er interesserede i mig, men i Julica, så jeg er glad for, det faldt ud på den måde.

Trine Vandrup har deltaget i "Date mig i et døgn" før "Ex on the beach" 8.
Trine Vandrup har deltaget i "Date mig i et døgn" før "Ex on the beach" 8.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Der er en særlig grund til, at det netop er Trine, som Sille gerne vil dele seng med, nu hvor hun ikke har charmeret sig ind på en fyr.

– Jeg kunne bare mærke fra starten af, at Trine og jeg havde en megagod pingpong, så det var bare supersjovt at skulle sove sammen med hende.

Okay, så det var ikke for at cockblocke hende?

– Mneeej, men hun havde heller ikke rigtig nogen fyre at vælge imellem, jo.

– Okay, fuck, jeg er hård. Men jeg er sgu bare meget ærlig.

I “Ex on the beach” ser vi ellers Trine vise interesse både for Karl og for Oliver.

– Oliver og Karl er meget interesserede i Julica, så jeg tænkte: “Nu tager jeg hende bare, så hun ikke skal føle sig alene”, forklarer Sille om den første aften i villaen.

– Og jeg valgte ikke en fyr, fordi jeg synes, fyrene er lidt tørre. Jeg ville gerne have set en fyr, der var godt skåret, mørkhåret, mørke øjne og havde en god kulør. Det manglede der. De var lidt for blege til min smag. Jeg kan godt lide udenlandske fyre. Og de skal ikke se usoignerede ud, de må gerne se rene og pæne ud.

Hvordan kan det være, du er single?

– Det er jeg heller ikke … måske er jeg.

Silles ansigt, mens hun fulgte med i første afsnit af den nye sæson "Ex on the beach", hvor hun selv er en del af startcastet.
Silles ansigt, mens hun fulgte med i første afsnit af den nye sæson "Ex on the beach", hvor hun selv er en del af startcastet.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Sponsoreret indhold