Se villaen: Optagelserne til "Ex on the Beach" er i gang

Corona-pandemien har gjort det ekstra svært for produktionen bag "Ex on the Beach" at levere mere godt tv til danskerne.

Sidste sommer blev der optaget en "All stars"-udgave i en luksusvilla i Nordsjælland, men nu kører vi igen under sydens sol.

Sæson seks af det populære knaldeprogram bliver lige nu optaget i på den spanske ferieø Gran Canaria.

En ny flok kåde danskere har taget turen væk fra corona-restriktioner i Danmark for at møde deres ekskærester og have hed sex - begge ting for rullende kameraer.

Discovery oplyser, at samtlige corona-restriktioner i forbindelse med optagelserne af "Ex on the Beach" bliver overholdt til fulde.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her er villaen, som lige nu huser "Ex on the Beach" sæson seks (Foto: Krestine Havemann/Discovery)

Det er endnu ikke afsløret, hvem der skal være med i den nye sæson af knaldeprogrammet, ligesom premieredatoen heller ikke er offentliggjort.

"Ex on the Beach" har dog siden programmets anden sæson haft for vane at hive et par gamle kendinge ind i villaen, så mon ikke vi får et gensyn med en tidligere deltagere eller to i den nye sæson også.

Sikkert er det dog, at det nye kuld lige nu giver den gas i det solbeskinnede Gran Canaria - langt væk fra det tvilsomme forårsvejr her i Danmark.

Du kan se en masse billeder af villaen her:

Poolen og den store terasse kommer til sikkert til at danne ramme om nogle episke fester (Foto: Krestine Havemann/Discovery)

Optagelserne til sæson seks er i gang, så nu går der ikke forfærdeligt længe, før vi igen får underholdende og dramafyldt gøgl på skærmen (Foto: Krestine Havemann/Discovery)

Som altid skal deltagerne selv beslutte, hvem der sover med hvem - hvilket kan give anledning til en hel del skænderier, har vi erfaret gennem de tidligere sæsoner (Foto: Krestine Havemann/Discovery)

Den kommende sæson af "Ex on the Beach" bliver den sjette i rækken, siden det populære knaldeprogram havde premiere i Danmark i 2018 (Foto: Krestine Havemann/Discovery)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close