Ex on the Beach16. april 2020

Sara raser over "Ex on the Beach": - Jeg er ikke nok med!

Sara Munksgaard tjekkede i går ind i "Ex on the Beach"-villaen, så havde hun en trekant, også blev hun smidt ud af knaldeprogrammet - så det ud til. Nu afslører jyden over for SE og HØR, at hun faktisk var i villaen i seks dage, men at hun slet ikke har fået nok tv-tid, hvis man spørger hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200220_dm_ex_on_the_beach_premierefest_158.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Ind og så ud - sådan kan på flere måder beskrive opholdet i "Ex on the Beach" for Sara Munksgaard.

Den veldrejede tv-babe gjorde sit indtog i den brasilianske villa i det næstsidste afsnit af knaldeprogrammet, og i afsnittet efter var det farvel og tak.

Inden da nåede den storbarmede jyde dog at gøre noget af et indtryk, da hun blandt andet havde en trekant med Mikkel Søndergaard og Asbjørn Nielsen for rullende kameraer.

Alligevel føler Sara dog ikke, at hun var nok på tv i denne sæson fire af "Ex on the Beach". Det fortæller hun i et interview med SE og HØR.

- Der er ikke blevet vist særlig meget af mig. De (produktionen red.) har været lidt irriterende, sådan som de har klippet det. Det synes jeg i hvert fald selv, for det bliver ikke vist nok, hvor sjov jeg er, siger Sara over telefonen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/1_78.jpg
 Foto: Discovery Networks/Krestine Havemann

Med sin flotte figur blev Sara ganske populær hos fyrene i "Ex on the Beach" (Foto: Discovery Networks/Krestine Havemann)

Selv om Sara kun er med i to afsnit af "Ex on the Beach", så nåede hun faktisk at være i strandvillaen i meget længere tid, end det ser ud til.

- Jeg er inde i villaen i seks dage og er kun med i to afsnit. Nogen af dem, der kun er derinde i fire dage, er måske med i seks afsnit. Det er fordi, at de har cuttet det hele så meget ned her til sidst, afslører sønderjyden.

Sara lægger ikke skjul på, at hun gerne ville have fået mere skærmtid, når hun nu havde været i villaen i seks dage.

- Jeg havde håbet på, at jeg kom mere til min ret. Jeg synes ikke, at jeg bliver vist nok i forhold til de ting, vi lavede. Generelt er der bare mange ting, der ikke bliver vist, lyder det fra Sara.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-04-15_kl._14.32.49.png
 Foto: Dplay

Sara, Mikkel og Asbjørn afsluttede deres trekant ved at give high five til hinanden (Foto: Dplay)

Glemte at fortælle om trekant

Selv om Sara altså kun var med i knap og nap to afsnit af "Ex on the Beach", så nåede hun at levere et af de mest markante øjeblikke i sæsonen.

Det skete, da hun valgte at have en trekant med Mikkel og Asbjørn, som selvfølgelig tog sig kærligt af den storbarmede sønderjyde.

- Jeg sagde til mig selv og alle andre, at hvad jeg kunne finde på at gøre herhjemme, kunne jeg også finde på at gøre dernede, fortæller Sara til SE og HØR om trekanten.

Sara havde orienteret venner og familie om, at de ville komme til at se hende have sex på tv. Hun glemte dog en væsentlig detalje.

- Jeg havde fortalt dem, at jeg havde sex på tv. Jeg havde bare glemt at fortælle, at jeg også havde en trekant, men det tog de meget pænt, griner Sara.

Du kan se hele sæson fire af "Ex on the Beach" på Dplay nu.

Sponsoreret indhold