Ex on the Beach28. november 2022

Sandheden om "Ex"-exit: Derfor forlod Oliver Erngart i virkeligheden programmet

Det blev et ultrakort visit fra realitystjernen Oliver Erngart i "Ex on the beach" – nu røber han den sande grund til, at han forlod programmet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Oliver Erngart om "Ex on the Beach": – Jeg skal have renset mit navn
 Video: Gregers Overvad/SE og HØR

Pling!

Tabletten sendte til alles store overraskelse pludselig 26-årige Oliver Erngart ud af "Ex on the beach" - kun seks afsnit inde i programmet.

Realitystjernen, der først blev kendt for sin deltagelse i det danske "Love Island", som han vandt, var ellers et stort navn for Discovery-programmet – og derfor kan det undre, at man så hurtigt valgte at sende tv-profilen fluks ud af villaen igen.

Det er der dog en helt særlig forklaring på. Det lå nemlig Oliver Erngart meget på sinde at deltage i et særligt event hjemme i Danmark, og derfor valgte han selv at forlade Grækenland og "Ex on the beach", hvor han ellers havde noget kørende med Julica.

– Jeg ville ikke gå glip af min lillesøsters barnedåb. Og jeg er lykkelig for, at jeg kom til den, for min far valgte samtidig at breake, at han og hans nuværende kone skulle vies på den i forvejen store dag, afslører Oliver Erngart til SE og HØR.

Han ærgrer sig heller ikke over, at det ikke blev til mere end seks afsnit i sæson otte af "Ex on the beach".

– Tiden har ingen betydning, for dagene smelter sammen inde i villaen, fordi man hygger sig så meget sammen med en masse dejlige mennesker, forklarer han.

– Jeg var mig selv hele vejen og synes, jeg fik det ud af det, som jeg havde håbet på, slutter Oliver Erngart, der ikke længere har noget kørende med Julica.

Oliver Erngart
Oliver vil bruge sin medvirken i "Ex on the Beach" til at give danskerne et nyt syn på ham efter utroskabsskandalen.
 Foto: Søren Lamberth

Sponsoreret indhold