Ex on the Beach17. januar 2021

Nu taler "Ex on the Beach"-Jonas ud efter Elisabeths utroskab i trekant

Jonas Arnesen så flere faresignaler fra Elisabeth Bach, før hun valgte at have en trekant med Tabita og Nicklaes og være ham utro i "Ex on the Beach". Nu fortæller Jonas sandheden om hele den absurde episode
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et af de mest episke tv-øjeblikke i nyere tid skete, da Jonas Arnesen i "Ex on the Beach"-villaen traskede op ad trappen og tog kæresten Elisabeth Bach i at være utro i en trekant.

Selv om han i programmet tager det tydelig nederlag tungt, så er Jonas i dag ved noget bedre mod. Han slår fast, at han og Elisabeth ikke er uvenner den dag i dag.

- Det var et af de kortere forhold i mit liv. Det tager måske prisen som det korteste, siger Jonas til SE og HØR.

Han medgiver også, at forholdet til Elisabeth på mange blev presset ned over hovedet på dem begge.

- På nogle punkter blev det forhold måske meget påduttet fra dem omkring. Det var meget intenst, forklarer han.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/joneli.png
 Foto: Søren Lamberth & Krestine Havemann

Jonas og Elisabeth nåede at være "Ex on the Beach"-kærester i knap et døgn (Foto: Søren Lamberth & Krestine Havemann)

Selv om han i programmet er ganske oprevet og sur på både Elisabeth og Tabita, så forklarer han nu, hvordan han i virkeligheden havde det.

- Jeg er mere overrasket og tænkte, om vi ikke bare kunne holde os i skindet den sidste dag. Jeg ville ikke selv have ageret på den måde, og jeg bliver også lidt sur over det, siger han og fortsætter:

- Jeg synes, det er godt gået. Ville jeg ønske, at jeg kunne løse mine problemer i livet med trekanter? Ja det ville jeg, for det ville fandme være rart. Det vælger hun at gøre, og det må man jo bare tage hatten af for.

Klippet forkert

Elisabeth forklarer, at hun valgte at gøre, som hun gjorde, fordi Jonas blev enormt klistrende og med hendes ord "var som en lille hund".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ex-on-the-beach-5-a_60018fdd27cca-1392x890.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Trekanten med Tabita og Nicklaes blev enden på det korte forhold mellem Jonas og Elisabeth (Foto: Krestine Havemann/Discovery Network)

- Det kan godt være, at jeg bliver lidt klistrende. Men jeg tror også, jeg bliver klippet værre end det er, vil jeg sige til mit eget forsvar, forklarer han.

Selv om Jonas ikke var helt tilfreds med situationen i villaen, så har han alligevel en smule respekt for Elisabeths trekant - måske en smule ironisk.

- Hvis vi går med tanken om, at det var utroskab, så synes jeg, det er vildt, at hun gør det med to på en gang. Hatten af for det, slutter han af.

Sponsoreret indhold