Ex on the Beach18. juni 2020

Kæmpe ændring i "Ex on the Beach": Skal optages i Danmark

Coronakrisen har gjort det svært for tv-programmer at blive optaget. Nu tager "Ex on the Beach" konsekvensen og vælger at optage sæson fem af det populære show i Danmark
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Discovery, der står bag hitprogrammet "Ex on the Beach", har længe prøvet at finde en løsning på den kommende sæson fem af knaldeshowet.

Coronakrisen gør selvfølgelig, at det er utroligt vanskeligt at optage et program i udlandet for tiden, og det tager de nu konsekvensen af.

Discovery oplyser i en pressemeddelelse, at den kommende sæson af "Ex on the Beach" bliver optaget i Danmark.

- På grund af Covid-19 har vi været nødt til at tænke ud af boksen for at kunne give de mange fans endnu en sæson af ’Ex on the Beach’ i 2020, siger Discovery Network Danmarks Programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20191124_wen_-_ex_on_the_beach_31.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Udsigten bliver væsentlig anderledes i den kommende sæson af "Ex on the Beach" (Foto: Kaspar Wenstrup)

Optagelserne til den nye sæson af "Ex on the Beach" skulle efter planen være startet i maj i udlandet, men det blev sat hurtigt på standby pga. coronakrisen.

Selv om temperaturene i sæson fem bliver lavere end de tidligere sæsoner i blandt andet Brasilien og Mauritius, så lover Discobery, at den kommende sæson bestemt ikke bliver kedelig.

- Jeg vil godt garantere, at sæson fem som minimum kommer til at overraske og underholde på samme niveau som de foregående år på trods af, at vi ikke kommer til at se palmer og kilometer lange sandstrande, siger Pil Gundelach.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-04-16_kl._16.03.13.png
 Foto: Dplay

På strande rundt omkring i verden har der været masser af drama i "Ex on the Beach". Nu skal det foregå på danske strande (Foto: Dplay)

Discovery forsikrer i pressemeddelelsen, at optagelserne til den nye sæson af "Ex on the Beach" overholder samtlige restriktioner i forhold til covid-19.

Hvis du glæder dig til at se meget mere drama og sex, skal du dog vente i lidt tid endnu. Discovery afslører, at sæson fem af "Ex on the Beach" får premiere på Dplay til efteråret.

Sponsoreret indhold