Ex on the Beach20. november 2022

Julius og Trines historie før "Ex on the beach": Sammen til tv-fest

Julius Strøbæk tjekker ind som Trine Vandrups eks i “Ex on the beach” – men hvad er egentlig deres forhistorie?
Julius Strøbæk og Trine Vandrup til premieren på "Ex on the beach" sæson 8.
Julius Strøbæk og Trine Vandrup til premieren på "Ex on the beach" sæson 8.
 Foto: Søren Jul Lamberth

De har begge deltaget i “Date mig i et døgn”, dog uden at date hinanden. Men hvordan kan det så være, at Julius kommer ind i “Ex on the beach” som Trines ekskæreste?

Det forklarer de to realitydeltagere nu til SE og HØR.

Efter optagelserne til “Date mig i et døgn”, som fandt sted i november sidste år, var samtlige deltagere nemlig ude at feste sammen.

Og her fik Julius, der i “Date mig i et døgn” boede sammen med Samantha, et godt øje til Trine.

– Så kyssede vi lidt og havde det sjovt og sådan noget. Vi har ikke knaldet. Vi er bare venner, stille og roligt, fortæller 23-årige Julius.

– Der har ikke været noget i det, andet end det bare var lidt for sjov. Det var bare en enkelt aften, hvor vi kyssede lidt.

Julius datede Samantha i "Date mig i et døgn".
Julius datede Samantha i "Date mig i et døgn".
 Foto: Discovery

Ifølge Trine, 25, havde hende og Julius dog også skrevet sammen inden “Date mig i et døgn”-festen.

– Det var en hyggelig aften, og vi var i godt selskab, og Julius og jeg havde skrevet en lille smule sammen inden, og så mødte vi hinanden. Vi blev bare fulde, og vi kyssede lidt, og det var hyggeligt, så skrev vi lidt sammen efter, fortæller hun og tilføjer:

– Der var flirt i luften, men det var nok mest af alt for sjov, eftersom der ikke er kommet mere ud af det. Men jeg ved egentlig ikke, hvorfor det ikke blev til mere.

Det kan Julius svare på.

– På daværende tidspunkt var jeg lige blevet single efter et langt forhold, så jeg havde behov for lige at komme ud og bare … finde ud af, hvad jeg havde lyst til, forklarer han.

Trine er et helt andet sted i dag, end hun var sidste år, da hun meldte sig til “Date mig i et døgn”.

– Jeg tænkte, jeg skulle finde kærligheden og slå mig ned med en mand og få nogle børn. Og så sker der lidt, når man er single: Så finder man sig selv, og man hygger sig.

Trine fik fornøjelsen af Jeppe i "Date mig i et døgn", hvor et par flytter sammen i et sommerhus.
Trine fik fornøjelsen af Jeppe i "Date mig i et døgn", hvor et par flytter sammen i et sommerhus.
 Foto: Discovery

– Jeg blev tilbudt “Ex on the beach”, og først afslog jeg, men så blev jeg tilbudt det igen, og så tænkte jeg: “Nåh, hvad søren, jeg er også et nyt sted i mit liv”. Jeg synes jo, jeg har alderen til noget andet, men det er måske ikke altid alderen, man skal gå ud fra, siger realitydeltageren.

– Er du single og 25 år og glad for at feste, så vær det, og vær glad for det. Og det er bestemt det, jeg gør i “Ex on the beach”.

Julius Strøbæk danner i dag par med Bianca Svendsen, som Discovery allerede har afsløret også kommer ind i "Ex on the beach"-villaen.
Julius Strøbæk danner i dag par med den tidligere "ex"-babe Bianca Svendsen, som Discovery allerede har afsløret også kommer ind i "Ex on the beach"-villaen i denne sæson.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Sponsoreret indhold