Her er premieredatoen på "Ex on the Beach"

Sådan ser startcastet til forårets \

Sådan ser startcastet til forårets "Ex on the Beach" ud.

Foto: Discovery Networks

Er du klar til intriger og masser af drama, så er ventetiden snart forbi. 

Danmarks mest populære realityprogram, "Ex on the Beach", vender nemlig tilbage den 1. marts. Det skriver Discovery Networks i en pressemeddelelse. 

I pressemeddelelsen lover tv-kanalen, at der allerede på dag et kommer til at være masser af drama i "Ex on the Beach"-villaen, der i år er placeret i solrige Brasilien.

Hos Discovery Networks har man høje forventninger til den nye sæson.

- "Ex on the beach" har,siden vi lancerede første sæson for halvandet år siden,været en blændende succes. Særligt på vores streamingtjeneste DpIay, hvor nye sæsoner hele tiden har overgået den foregående. Derfor har vi selvfølgelig tårnhøje forventninger til sæson 4siger programdirektør for Discovery Networks Danmark, Pil Gundelach Brandstrup, og fortsætter:

- Jeg tør godt love, at vi heller ikke med denne sæson kommer til at skuffe seerne. Vi har fundet et fantastisk cast, som i den grad leverer ægte reality. De er ikke med for pengene eller jagten på at vinde det hele. I ’Ex on the Beach’ er det deres ægte følelser, der er på spil, og her sætter de alt ind for at vinde den store kærlighed, eller i hvert fald en oplevelse, der ikke går i glemmebogen.

Det er kun halvandet år siden, at Discovery Networks havde premiere på den allerførste sæson af "Ex on the Beach".

Siden har de spyttet sæsoner ud i en lind strøm, og derfor er vi allerede nu kommet til sæson fire. 

Fortsætter Discovery Networks som de tidligere har gjort, vil der komme fire nye afsnit om ugen af programmet, hvor brugere med Dplay Premium kan se alle de nye afsnit om søndagen. 

Men det slutter ikke der. 

I pressemeddelelsen skriver Discovery Networks også, at de allerede nu er gået i gang med at caste til femte sæson af realityprogrammet. 

Vil du være med i det populære realityprogram, kan du læse mere om det her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close