Ex on the Beach22. september 2021

”Ex on the beach”-Simone hasteindlagt: Skal måske opereres igen

”Ex on the beach”-Simone er lige nu indlagt på Rigshospitalet, hvor hun måske skal under kniven for anden gang på ganske kort tid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/front_simone.jpg
 (Foto: Simone Skaaning Frederiksen/Instagram)

For 12 dage siden fik "Ex on the Beach"-baben Simone Skaaning Frederiksen fjernet sin livmoder ved en planlagt operation.

Men ikke alt er gået, som det skulle – og nu er hun blevet hasteoverført til Rigshospitalet, hvor der måske venter hende endnu en operation.

Det skriver Simone på sin instagram-profil, hvor hun har delt en række billeder.

”Det gik ellers så glimrende. Men ikke alligevel. Startede på Slagelse men blev hurtigt overført til Rigshospitalet, og afventer pt svar på om jeg skal opereres, for det blødende og inficerede hæmatom, som jeg har i maven. Det ved de efter den CT-scanning, som jeg får om lidt”, skriver Simone.

Til SE og HØR fortæller realitybaben, at hun er i stærke smerter og nu venter på at komme ned til undersøgelsen, der altså skal afgøre, om hun endnu engang skal under kniven.

Tilbage i juli sidste år blev hun mor til en lille dreng ved en særdeles dramatisk fødsel, hvor hun kort efter måtte opereres på grund af blødninger i underlivet. Under fødslen havde den unge kvinde tabt intet mindre end tre liter blod.

Som følge af den hårde fødsel sidste år var fjernelsen af livmoderen også et større indgreb end ellers. Operationen blev derfor foretaget på Rigshospitalet.

null

”Det var og er stadig en virkelig hård omgang. Jeg har rigtig mange smerter og smerteanfald."

"Selve operationen forløb ok. Der var en konstant siv-blødning, men det lykkedes dem til sidst at stoppe det og jeg fik mere medicin mod min blødning. Derudover fandt lægerne en cyste med blod i, som de også opererede væk”, fortalte Simone i sidste uge på instagram.

Desværre er alt altså ikke, som det skal være, da Simone stadig har en hæmatom – en stor blodansamling – i underlivet, og det er altså derfor, at hun nu endnu engang er indlagt.

Sponsoreret indhold