Ex on the Beach7. april 2020

"Ex on the Beach"-Mikkel har fundet kærligheden

Mikkel Søndergaard er måske den største playboy i dansk reality-tv, siden Peter Birch og Mads Gleager huserede på "Paradise Hotel", men nu har "Ex on the Beach"-fyren fundet kærligheden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200220_dm_ex_on_the_beach_premierefest_077.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Siden Mikkel Søndergaard fik sin reality-debut i sæson to af "Ex on the Beach", har det været tydeligt, at jyden er glad for piger.

Og nu i sæson fire af knaldeprogrammet så det ikke ud til, at han havde ændret stilen. Han prøvede stadig at score så mange piger som muligt.

Men det ændrer sig nu. Mikkel siger nemlig selv, at han nu har fundet kærligheden.

- Drama-Mikkel er forbi, så længe du gider at snakke med mig, siger Mikkel til Louise i aftenens afsnit af "Ex on the Beach" og fortsætter:

- Louise har virkelig god indflydelse på mig. Hvis jeg ikke havde mødt hende herinde, så havde jeg stadig været en kæmpe drama-queen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200220_dm_ex_on_the_beach_premierefest_028.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Louise Balling Jensen har vundet Mikkels hjerte i "Ex on the Beach" (Foto: Dan Mariegaard)

Da Mikkel Ræv meldte sin ankomst i den brasilianske villa, var der masser af ballade, og han lagde ikke skjul på, at han forsøgte at gøre livet surt for sin ekskæreste, Amanda Mogensen.

Men nu har Louise fået Mikkel til at lægge sin stil om, og nu tror han faktisk på, at han har fundet kærligheden.

- Jeg kom herind med en fuckboy-mentalitet, men Louise har fået mig til at tro på, at der faktisk findes kærlighed, lyder det fra en nærmest forelsket Mikkel.

Både Mikkel og Louise har hygget sig godt og grundigt med flere andre af villaens beboere, men nu ser de ud til at holde fast i hinanden.

- Louise og jeg er en flirt, og jeg er blevet rimelig glad for hende, og det ser ud til, at det kun bliver bedre og bedre, fortæller Mikkel.

Du kan se klippet her:

Sponsoreret indhold