Ex on the Beach17. januar 2021

"Ex on the Beach"-Elisabeth droppede Jonas for en trekant: - Han var som en lille hund

Elisabeth Bach nåede kun at være "Ex on the Beach"-kærester med Jonas Arnesen i knap et døgn, før hun havde en trekant med Tabita og Nicklaes. Nu taler Elisabeth ud om Jonas, som gik hende på nerverne i villaen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Ex on the Beach" sluttede med et brag, da kæresteparret Elisabeth Bach og Jonas Arnesen gik fra hinanden, efter hun havde en trekant med Tabita og Nicklaes.

SE og HØR har taget en snak med Elisabeth om den dramatiske afslutning, og hun følte ikke, at "Ex on the Beach"-forholdet var helt frivilligt fra hendes side.

- Jeg følte mig en smule presset ind i det her ”Ex on the Beach”-forhold. Det var slet ikke den intention, jeg havde, da jeg meldte mig til programmet, fortæller Elisabeth.

Derfor ville hun ud af forholdet med Jonas, men i stedet for at sige det til ham, valgte Elisabeth altså trekantsløsningen.

En beslutning, som man nok kan undres en del over, men reality-baben følte et behov for at skeje ud, og hun valgte derfor ikke at afsluttet forholdet på traditionel vis med ord.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ex-on-the-beach-5-a_60018fdd27cca-1392x890.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Tabita er med til at spolere forholdet mellem Jonas og Elisabeth (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks)

- Jeg kunne mærke, at jeg var nødt til at gøre noget dramatisk for at vise, at det ikke er sådan, jeg er. Det er ikke mig det der, siger Elisabeth.

Kunne du ikke bare have sagt til Jonas, at i ikke skulle være ”Ex on the Beach”-kærester?

- Jo, det kunne jeg nok godt, men det er da ikke særlig interessant eller spændende.

Lille hund

Det er ikke just rosende ord, som Elisabeth har til overs for Jonas. Hun var i villaen godt og grundigt træt af, at han ifølge hende rendte rundt konstant efter hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/joneli.png
 Foto: Søren Lamberth & Krestine Havemann

Jonas og Elisabeth snakker ikke sammen den dag i dag (Foto: Søren Lamberth & Krestine Havemann)

- Han var virkelig påtrængende. Jeg kunne ikke få lov til at gå på toilettet, uden han gik efter. Han fulgte efter mig over det hele, siger Elisabeth og fortsætter:

- Han var efter mig som en lille hund, også gør jeg et eller andet skørt for at sige stop. Man kan godt sige stop med munden, men det er ikke sjovt.

Sponsoreret indhold