Ex on the Beach 23. april 2020

”Ex on the Beach”-deltagers far hastet på hospitalet

Det går ellers umiddelbart godt for realitybaben Camilla Thoby fra ”Ex on the Beach”. Det er nemlig ikke længe siden, at hun offentliggjorde sin nye, store kærlighed: Daniel Rosendal fra ”Paradise Hotel”. Men forleden fik hun sig en ubehagelig overraskelse
(Foto: Dan Mariegaard)

Den 24-årige ”Ex on the Beach”-deltager modtog onsdag denne uge en trist melding fra sin far.

Faren, der tidligere har været ramt af adskillige blodpropper, var nemlig blevet hastet til hospitalet.

Det fortæller den smukke realitydeltager i en story på Instagram.

Ifølge Camilla bad faren hende om at ringe ham op ved lejlighed. Men fordi hun allerede to gange samme dag havde talt i telefon med ham, ventede hun med at ringe retur.

Da hun senere på aftenen modtog et opkald fra faren, var det en skræmmende besked, der ventede reality-datteren:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Han siger, som han desværre har sagt to gange før over telefonen, ”Nu skal du ikke blive bange” og mit hjerte begyndte med samme at gå i stykker, skriver hun i et opslag på sin Instagram-story.

- Min var var, kun en halv time efter hans besked til mig, begyndt at få ondt i hjertet og ringer derfor 112 og han bliver hentet af en ambulance og kommer på Roskilde Sygehus.

Det lader dog til, at smerten i hjertet skyldes et udfald i hjerterytmen hos faren, og det var heldigvis ikke, som mange måske frygtede, en blodprop.

Camilla Thoby takker sine mere end 64.000 følgere for deres opmærksomhed og nævner samtidig, at hendes far kommer retur fra sygehuset i morgen.

Camilla Thoby bor på nuværende tidspunkt i Værløse sammen med sin søn, mens kæresten Daniel Rosendal bor i Horsens.

Og det er særligt sønnen, der gør det vanskeligt for de to turtelduer at finde et fælles hjem:

- Hun kan jo ikke bare flytte til Horsens, selv om hun sagde, at hvis hun ikke havde en søn, så kunne hun godt finde på det. Jeg har heller ikke lyst til at tage til Sjælland, forklarede Daniel til SE og HØR tidligere på måneden.

Sponsoreret indhold