Ex on the Beach 31. marts 2020

"Ex on the Beach"-deltager chokerer: Forlader villaen midt om natten

Endnu et chok-exit kommer nu i "Ex on the Beach". I nattens mulm og mørke beslutter Emma Josefine Anesen sig nemlig for at forlade villaen
Foto: Dan Mariegaard

I dagens afsnit af "Ex on the Beach" bliver alting for meget for Emma Josefine Anesen, som forlader villaen midt om natten.

- Jeg kan ikke mærke, hvad jeg føler, eller hvordan jeg har det. Og det synes jeg er rigtig skræmmende, forklarer Emma om årsagen til sit valg.

Inden hun tager sin afsked med knaldeprogrammet, er der dog en særlig person, som hun vil sige farvel til. Det er Robin Christensen.

- Jeg er ked af at vække dig sådan her, men jeg forlader villaen i aften. Jeg vil gerne sige et sidste farvel, fordi jeg gerne gøre det tydeligt og klart for dig, at det overhovedet ikke har noget med dig at gøre, siger Emma og uddyber:

- Jeg er ked af at skulle forlade ham herinde, men jeg er også nødt til at have mig selv med. Jeg føler ikke, at Robin lærer den rigtige Emma at kende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Emma kom til skade med sit knæ i villaen, men det er dog ikke årsagen til hendes pludselige exit (Foto: Dan Mariegaard)

Som hun også har fortalt efter sin hjemkomst fra Brasilien, så vendte Emma tilbage til "Ex on the Beach" for at lave en masse ballade og god tv. Men det blev for svært for hende.

- Jeg er gået ind til det her med en indstilling om at skulle lave fest og ballade, og da du kom herind, var det svært for mig ikke at have ægte følelser, forklarer Emma til flirten Robin, som hun den dag i dag ikke snakker med overhovedet.

Tårerne triller ned ad Emmas kinder, mens hun tager den sørgelige afsked med Robin, som også er tydeligt påvirket af situationen.

- Det er rigtig hårdt at skulle kysse Emma farvel, men jeg er da glad for, at hun vil give mig det sidste kærlighed, inden hun tager afsted, siger Robin.

Du kan allerede nu se de tre nyeste afsnit af "Ex on the Beach" på Dplay.

Se Emmas chok-exit midt om natten her:

Sponsoreret indhold