"Ex on the Beach"-Asbjørn efter livsfarlig blodforgiftning: Afviser voldsom beskyldning

Forleden måtte Asbjørn "Tyren" Nielsen fra "Ex on the Beach" reagere hurtigt, da han så en rød streg sprede sig på sin underarm.

Det viste sig at være blodforgiftning, hvilket i sidste ende kan være livsfarligt, hvis det ikke bliver behandlet rigtigt og hurtigt.

Heldigvis er Asbjørn erfaren på det felt. Det er nemlig langt fra første gang, han har blodgiftning.

- Jeg fik det, også var jeg hele vejen i Århus for at hente antibiotika. Det har jeg taget i to dage nu, og stregen er langsomt ved at forsvinde, fortæller "Tyren" til SE og HØR.

Han forsikrer derudover, at han i dag har det helt fint og ikke mærker noget til den skræmmende oplevelse.

Artiklen fortsætter under billedet...

Asbjørn er en særdeles veltrænet fyr, og den farlige blodforgiftning har fået flere til at spekulere i, hvad han gør ved sin krop (Foto: Søren Lamberth)

De fleste ville nok blive noget forskrækkede, hvis man lige pludselig kunne se en stor rød streg brede sig på den ene underarm. Asbjørn fik dog ikke et chok, da blodforgiftningen kom til syne.

- Jeg fik et chok første gang, jeg fik det, men det her var sjette gang, så det får jeg ikke rigtigt mere, siger han.

Afviser steroider

Siden nyheden om Asbjørns blodforgiftning kom ud, har der løbet flere rygter om, at den hårdtpumpede realitystjerne skulle tage steroider, og at det er det, som er årsag til de tilbagevendende tilfælde af blodforgiftning.

Det afviser "Tyren" dog fuldstændig. Han er også selv blevet konfronteret med disse rygter, og det gør ham sur.

- Jeg blev irriteret, fordi jeg lynhurtigt fik en masse beskeder, hvor der stod, at jeg tager steroider, siger Asbjørn og fortsætter:

- Det har jeg brug for at slå til jorden, og det pisser mig fuldstændig af. Så vidt jeg ved, så stikker man ikke nålen ind i underarmen. Det er irriterende at have på sig.

"Ex on the Beach"-fyren arbejder til daglig som personlig træner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close