Asbjørn ghostede Lærke: Ikke særligt mandigt

En af de bedste ex-ankomster nogensinde fandt sted i søndagens afsnit af "Ex on the Beach", da Asbjørn "Tyren" Nielsen blev overrasket af sin ex Lærke. 

Det var nemlig den ex, som Asbjørn havde talt om igen og igen, og som han faktisk havde ghostet for at kunne være med i "Ex on the Beach All Stars".

Derfor er det da heller ikke en særligt stolt Asbjørn, der fortæller om oplevelsen i Rød Løber. 

- Det var relativt dumt, især når hun så vælger at følge efter mig, fortæller Asbjørn ærligt.

Artiklen fortsætter efter billedet

Asbjørn og Lærke er begge med i femte sæson af "Ex on the Beach". (Foto: Gregers Overvad)

Det var da heller ikke noget, der ligefrem gav plusser i bogen hos Lærke Wadmann. 

- Det er ikke særligt mandigt. Jeg kan godt lide en mand, der står ved sine følelser og tør at indrømme, hvad han tænker, fortæller hun i videoen i toppen af artiklen. 

Men selvom Asbjørn tidligere har været med i "Ex on the Beach", var det kun lige inden hendes egen indtræden i programmet, at hun fandt ud af, at han også befandt sig derinde. 

- Jeg finder først ud af det, da jeg skal ind i villaen. Han stoppede jo med at svare mig, og jeg tænkte "Åh nej", men så blev jeg tilbudt at komme med i programmet, og jeg sagde selvfølgelig ja. 

Både Asbjørn og Lærke har fortalt, at det kun var små detaljer, der var skyld i, at de endnu ikke var blevet kærester, da Asbjørn forlod Kolding for at være med i "Ex on the Beach" igen. 

Han kan da også godt se, at det virker underligt at ghoste en pige, som man har stærke følelser for. Men nogle gange er det en nødvendighed for at beskytte sig selv. 

- Jeg har så svært ved at gå ind i et forhold, fordi jeg tit og ofte ender med at blive skuffet. Hvis jeg absolut skal gå ind i et forhold, så skal det være med den rigtige, fortæller Asbjørn. 

Se mere til Lærke og Asbjørn i videoen i toppen af artiklen.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close