Åben krig mellem Amanda og Mikkel: - Hun laver ikke andet end at tude

- Han er en kæmpe idiot, og han ved godt, hvad han begiver sig ud i.

Sådan sagde Amanda Mogensen i går om ekskæresten Mikkel "Ræv" Søndergaard, efter han i gårsdagens afsnit af "Ex on the Beach" noget kontroversielt valgte Lærke Wadmann til at sove med i suiten.

Lærke var nemlig mere eller mindre låst med Mikkels gode ven Asbjørn Nielsen, som han altså valgte at skide højt og helligt på.

Men Amandas ord, som faldt i et interview med Rød Løber, falder ikke i god jord hos Mikkel, som nu er decideret rasende på sin ekskæreste.

- Amanda skal bare passe sig selv. Jeg har ikke snakket med hende i så lang tid - også før ”Ex on the Beach”, siger Mikkel til SE og HØR.

Den pigeglade jyde har ikke meget til overs for Amanda, som han ellers så ud til at være på god fod med inde i villaen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mikkel og Amanda var gode venner i "Ex on the Beach All Stars", men nu er der kold luft mellem de to ekskærester (Foto: Krestine Havemann)

Hun aner ingenting!

Især er Mikkel sur over, at Amanda ifølge ham blander sig i, hvad han tænker og gør i programmet.

- Hun aner intet om, hvad der forgår i mit hoved, eller hvorfor jeg tager mine valg, slår Mikkel fast.

Derudover kommer han også med en gevaldig stikpille til Amanda, som i denne sæson har en noget anderledes og mere afdæmpet fremtoning på skærmen. 

Det skyldes som bekendt, at hendes ekskæreste Nicklaes Johannes Olsen er i villaen.

- Hun havde sgu da heller ikke tid til at snakke med mig derinde, hun lavede jo ikke andet end at tude hver dag. Kom dog videre, slutter Mikkel af.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close