"Ex On The Beach"-stjerne hasteopereret

Morten Kjeldsen.

Morten Kjeldsen.

Foto: Discovery

Natten til søndag vågnede ”Ex On The Beach”-stjernen Morten Kjeldsen op med stærke smerter i sin ene side og store problemer med at trække vejret.

Først troede den veltrænede YouTuber og reality-deltager, at han havde fået en muskel i klemme, men da smerterne tiltog, og hans vejrtrækning blev mere og mere besværet, var han godt klar, at det stod mere alvorligt til.

Heldigvis sov hans veninde hos ham, og hun sørgede for at køre ham på hospitalet i Kolding.

Til Ekstra Bladet fortæller Morten Kjeldsen, at det var meget heldigt, at han nåede på hospitalet. Hans ene lunge var nemlig punkteret, og den anden var i fare for også at kollapse:

- Lægerne trådte hurtigt til, og det gik meget hurtigt op for dem, at min lunge var punkteret. Så jeg kom hurtigt på operationsbordet, og jeg fik stukket sådan en kæmpe nål gennem min brystkasse. Det gjorde mega ondt, men det hele gik meget hurtigt, fordi den sammenklappede lunge begyndte at være i fare for at få den anden til at klappe sammen. Det var bestemt ikke rart, siger 'Ex On The Beach'-deltageren til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under instagram-billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Toilet selfie

Et opslag delt af Morten Kjeldsen (@morten.physique) den

Lægerne mener ikke, at Morten Kjeldsens mange timer i træningslokalet er årsag til hans kollapsede lunge. Foto: Instagram

Morten Kjeldsen er stadig indlagt på hospitalet og skal være det nogle dage endnu. Han er nemlig tilkoblet en maskine, der skal hjælpe ham med at trække vejret, og desuden får han stærkt smertestillende medicin.

Lægerne ved ikke, hvorfor Morten Kjeldsens lunge pludselig kollapsede.

- Da jeg gik i seng lørdag aften, var der ellers intet galt. Lægen siger, at det sker for 1 ud af 10.000, så jeg føler mig super heldig. Hvis jeg havde været alene, havde jeg nok været død, hvis jeg ikke havde nået at ringe 112, fortæller Morten Kjeldsen til Ekstra Bladet.

Herunder kan du se Morten og Claes spille "Jeg har aldrig...":

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close