Reality10. januar 2022

"Ex on the Beach"-Sandra har fundet kærligheden: - Det er meget seriøst

I knaldevillaen formåede Sandra Bischof Nielsen ikke at finde kærligheden, men nu er lykken vendt for "Ex on the Beach"-stjernen, afslører hun over for SE og HØR.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trods et par forsøg fandt Sandra Bischof Nielsen ikke kærligheden, da hun tv-debuterede i sæson seks af "Ex on the Beach".

Selv om hun ikke fik en kæreste ud af knaldeprogrammet - hvilket flere andre gjorde - så har hun nu fundet kærligheden. Det afslører vestegnsskønheden over for SE og HØR.

- Vi er ikke kærester, men jeg er meget glad for ham, fortæller Sandra, som stadig holder den heldige fyr hemmelig.

Det er betyder dog ikke, at "Ex on the Beach"-stjernen ikke er forelsket, for det er hun - meget endda.

- Det er blevet meget seriøst, hvilket jeg er rigtig glad for, da jeg nok vil sige, at jeg er faldet pladask for ham, smiler Sandra.

I "Ex on the Beach" var Sandra særdeles eftertragtet, men selv om hun prøvede lykken af med både Teitur Skoubo og Nicolai Heller, så fik hun ikke kærligheden med hjem fra Gran Canaria.

Nu har hun dog fundet den fyr, som hun håber på at kunne kalde sin kæreste en dag. Alligevel tager de den med ro.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kh_kh_eotb6_opt1_portraits_068.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery

Sandra blev kendt, da hun var med i sæson seks af "Ex on the Beach" (Foto: Krestine Havemann/Discovery)

- Vi har offentliggjort noget endnu, og jeg heller ikke vist ham frem, da vi gerne vil være helt sikre på hinanden først, siger Sandra og fortsætter:

- Vi forhaster os ikke, og vi tager det hele i vores tempo, hvilket er rigtig dejligt, så man rigtigt kan lære hinanden at kende.

Sandra var en del af startcastet i den netop overståede sæson seks af "Ex on the Beach". Hvis du er fan af knaldeprogrammet, kan vi glæde dig med at fortælle, at en ny sæson er undervejs og på vej til din skærm.

Sponsoreret indhold