Reality26. juni 2020

"Ex on the Beach"-parret Caroline Godrim og Mathias Severinsen er gået fra hinanden

De fandt hinanden i den første sæson af "Ex on the Beach" og blev siden forældre, men nu er Caroline Godrim og Mathias Severinsen gået fra hinanden. Det bekræfter hun over for SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180815dm_premiere_pa_ex_on_the_beach_035.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Som et af de længstvarende par i reality-verden troede folk, at Caroline Godrim og Mathias Severinsen fra "Ex on the Beach" ville holde for evigt. Men nu er de gået fra hinanden, bekræfter hun over for SE og HØR.

I november blev tv-parret ellers forældre til sønnen Oliver, men nu skal han altså leve med, at hans forældre ikke længere er sammen.

- Vi er simpelthen bare for forskellige, forklarer Caroline til SE og HØR, da snakken falder på grunden til bruddet.

Hun fortæller yderligere, at det er cirka tre uger siden, at hun og Mathias gik fra hinanden, men de fortæller det først nu, da de stadig bor sammen. Samtidig forklarer Caroline yderligere, at hun har givet sin nu ekskæreste masser af chancer for at holde fast på hende.

- Jeg har haft det sådan i et års tid efterhånden, at han skulle til at tage sig sammen, også til sidst kan vi bare ikke mere, siger Caroline.

Artiklen forsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kh_dis_ex_caroline_003_web.jpg
 Foto: Discovery Networks

Caroline blev kendt, da hun medvirkede i den første danske sæson af "Ex on the Beach" (Foto: Discovery Networks)

- Vi er gået fra hinanden som venner, og vi vil begge gerne have det til at fungere med Oliver. Det var bedre at stoppe, mens legen var god, så vi stadig kan lave ting sammen som en familie, forklarer tv-godten.

Parret fandt sammen efter deres optræden i "Ex on the Beach", og de blev altså sidste år forældre til en søn. Lille Oliver skal, hvis det står til Caroline, dog ikke mærke, at hans forældre ikke længere er et par.

- Vi flytter begge til Århus omegn og har fundet en god løsning for Oliver, som vi er enige om. Så Oliver kommer primært til at bo hos mig, men hvor Mathias har ham i en overnatning om ugen det første år, og herefter har han ham i to overnatninger om ugen, forklarer Caroline.

På Caroline lyder det som om, at bruddet er endeligt, og at vi ikke som med andre reality-par vil se hende og Mathias få det til at fungere som kærester igen.

- Vi er bare vidt forskellige steder i vores liv, og vi passer bare slet ikke sammen længere. Jeg tror, at vi er groet fra hinanden, slår Caroline fast.

Samtidig fortæller reality-baben, at hun er åben for at lave mere tv. Det skal dog ikke være programmer som "Ex on the Beach".

- Jeg føler ikke, at man skal være med i den slags tv, når man er mor, griner Caroline til slut.

Sponsoreret indhold