Reality18. oktober 2020

"Ex on the Beach"-Nicklaes har haft et misbrug af steroider: Det havde voldsomme konsekvenser

Steroider gjorde Nicklaes Johannes Olsen fra "Ex on the Beach" til helt andet og meget dårligere menneske. Nu taler den modige reality-fyr ud om sit årelange misbrug af de ulovlige hormoner
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han ødelagde flere forhold, og til sidste kunne Nicklaes Johannes Olsen fra "Ex on the Beach" ikke længere kende sig selv pga. sit misbrug af steroider.

Reality-fyren sprøjtede de ulovlige hormoner ind i kroppen i fem år, og nu står han frem og fortæller ærligt om, hvad det gjorde ved ham især psykisk.

- Jeg startede, da jeg var 20 år og lige kommet ud af et forhold. Jeg havde tabt mig en masse og var rigtig tynd, så der skulle ske et eller andet, fortæller Nicklaes til SE og HØR.

"Ex on the Beach"-stjernen kommer fra Hedehusene, hvor det ifølge ham var meget normalt at bruge steroider. Det gjorde også, at de ulovlige midler var let tilgængelige i de lokale træningscentre.

- Det sted jeg trænede, var det bare så nemt at skaffe steroider, og det var kedeligt at træne uden, så det var helt naturligt, at det var det, man gjorde, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20191124_wen_-_nicklaes_16.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Nicklaes blev kendt, efter han var med i sæson fire af "Ex on the Beach" (Foto: Kaspar Wenstrup)

Men kunne Nicklaes ikke bare træne ekstra hårdt og mere end de andre gutter, som var på steroider? Nej, det var ikke muligt for ham - han ville se resultater med sin træning.

- Jeg kunne se, at alle de andre voksede hurtigt, og jeg blev med at træne, og der skete ikke en skid, så det var en nemmere løsning at tage steroider, forklarer han.

Voldsomme psykiske bivirkninger

Det er almen kendt, at steroider er farlige, og at der medfølger en lang række bivirkninger. Alligevel vil Nicklaes ikke helt sige, at han fortryder sit misbrug af de ulovlige medikanmenter.

- Både og. Jeg fik meget selvtillid af det, så på den måde kom der noget godt ud af det, men konsekvenserne og de forhold, jeg ødelagde på det, gjorde, at det ikke var det værd.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/amanda_mogensen.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Efter knaldeprogrammet blev Nicklaes hurtigt kærester med tv-flirten Amanda Mogensen. De to er dog ikke længere et par (Foto: Dan Mariegaard)

Selv om Nicklaes ikke 100 procent fortryder at have taget steroider, så gjorde de fem år med hormornerne, at han har fået ar på sjælen - og på kroppen.

- Jeg følte mig meget alene, og jeg ville helst bare være alene hele tiden. Jeg var sur og skældte ud på alle, og det kostede mig også nogle forhold, fordi jeg var en egoistisk idiot, siger Nicklaes og fortsætter:

- Jeg har ikke nogen fysiske mén fra det, men jeg fik en knude i højre bryst. Og fordi jeg blev mere aggressiv, har jeg brækket hånden tre gange, fordi jeg har slået den ind i en væg.

Vil hjælpe andre

Brug af steroider er et emne, som er meget tabubelagt, og der er ikke mange, som taler åbent om det.

Så da Nicklaes pludseligt fik spørgsmål om det på sin velbesøgte Instagram-profil, valgte han at åbne op.

- Jeg kunne se, at rigtig mange unge spurgte ind til det, så jeg tænkte, at jeg var nødt til at fortælle min historie, slår han fast.

Selv om han stadig går meget op i sin træning og står skarpt, så kommer Nicklaes aldrig til at tage steroider igen.

- Det sidder stadig i baghovedet, at når man ligesom har prøvet det, så skal man ikke det igen. Det er ligesom at tage stoffer, det bliver aldrig rigtig det samme, slutter han af.

Sponsoreret indhold