"Ex on the Beach" i pinligt knalde-ups

Startcastet i den første danske udgave af \

Startcastet i den første danske udgave af "Ex on the Beach".

Foto: Kanal 4

"Ex on the Beach" er i fuld gang på Kanal 4 og Dplay, og der skulle kun gå to dage, før der blev knaldet for første gang i villaen på Mauritius.

Faktisk gik det så stærkt, at Nikita Klæstrup og Daniel Hoffe, der laver små videoer om programmet til "Ex on the Beach", fik det udråbt til at være det hurtigste knald i dansk realitys historie.

Artiklen fortsætter efter videoen

- Det er det hurtigste bol i realityfjernsyn nogensinde, sagde Daniel Hoffe i en video på Facebook, hvor han sammen med Nikita Klæstrup poppede champagne for at fejre, at "Ex on the Beach"-deltagerne Morten og Stine havde knaldet. 

Der er bare et lille problem.

Det var nemlig ikke det hurtigste knald i dansk reality-TV.

Den rekord står "Paradise Hotel" nemlig med. I 2017-sæsonen knaldede Jonas Ptak og Nanna Skovlund Knudsen nemlig den allerførste aften på "Paradise Hotel". 

Knaldet blev vist i afsnit to af sæsonen, men var altså optaget på den første nat på hotellet. Morten og Stines knald i "Ex on the Beach" blev også vist i afsnit to, men var optaget på anden aften i villaen.

For Nikita Klæstrup gør det dog ikke noget, at hun og Daniel Hoffe fik konstateret en fejlagtig rekord.

- Vi skal fejre, når nogen har sex. Det er helt fantastisk. Men jeg er glad for, at SE og HØR holder så godt styr på det, for vi fortsætter jo med vores bollecount igennem sæsonen, for de har voldsomt meget sex. Og så er det godt, at I kan holde os op på det, fortæller Nikita til SE og HØR. 
 
Hun og Daniel Hoffe kommer i løbet af de næste par uger til at tælle, hvor mange der egentlig er sex i villaen. Og det lyder til, at der kommer til at være mange flere knald på vej. 
 
- Vi skal tælle hvor mange gange, der har været sex i den villa, for det er imponerende. Jeg synes, at de seneste sæsoner i mange realityprogrammer, er det meget et par, der gør det. Men her er det alle på kryds og tværs, fortæller Nikita til SE og HØR. 
 
"Ex on the Beach" kan ses på Kanal 4 mandag til torsdag klokken 22.00 eller gratis på Dplay. 
 
 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close