Reality14. februar 2023

"Ex on the Beach"-deltagerne afslører: Kæmpe knalderunde klippet ud

Kedelig. Sådan beskriver mange seere og flere af deltagerne sæson otte af "Ex on the Beach". Skylden? Ja, mere og mere peger på, at den ligger hos produktionen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I SE og HØRs store "Ex on the Beach"-talkshow afslørede deltagerne, at der blev dyrket langt mere lagengymnastik, end der blev vist på skærmen.
 Video: SE og HØR

Se det hele i videoen øverst i artiklen!

Mere og mere tyder på, at produktionen bag "Ex on the Beach" er blevet mere fintfølende, end de var i de første sæsoner, som løb over skærmen for fire, fem år siden.

I SE og HØRs "Ex on the Beach"-talkshow afslørede Karl Weihe, at produktionen stoppede ham i at have en trekant med Sille Thorsen og Trine Vandrup.

Efterfølgende fik især Karl og Sille skældud af "de voksne", mens Trine gik mere eller mindre fri.

Men det er bestemt ikke den eneste omgang knalderi, som folkene bag det populære reality-program har censureret på den ene eller anden måde.

For i SE og HØRs "Ex on the Beach"-talkshow løfter de seks gæster sløret for en ordentlig omgang lagengymnastik, som røg i skraldespanden i klipperummet.

"Ex on the Beach"
Trine Vandrup, Hugo Collette, Aija Vogel, Karl Weihe, Julica Dall Larsen og Lucas Olufsen løfter sløret for en masse hemmeligheder i det store "Ex on the Beach"-talkshow.
 Foto: Jesper Sunesen

Det skete, da Emil Brøndum gjorde sin entré i villaen.

Som altid skulle resten af deltagerne vise ham rundt i deres luksuriøse tv-bolig, men det var ikke alle værelser, Emil fik lov til at udforske særlig grundigt.

De skyldes nemlig, at der bliver hygget under lagenerne, mens Emils rundvisning var i gang. Hugo Collette og Cecilie Stampe var i gang med at dyrke heftig cardio, da turen var kommet til deres værelse.

Som om det ikke var nok, så blev der også stødt igennem på det værelse, som Lucas Olufsen og Aija Vogel befandt sig i. Det kommer frem i talkshowet.

Alt det er altså blevet klippet ud af produktionen, selv om der åbenbart var en heftig trafik ind og ud af værelser, mens de to par gik til makronerne.

Du kan se hele "Ex on the Beach"-talkshowet her:

Eller høre det som podcast her:

Sponsoreret indhold