Reality 31. januar 2022

"Ex on the Beach"-deltager gift: Har kendt hinanden i et halvt år

Selv om de kun har kendt hinanden i et halvt år, føles det helt rigtigt. "Ex on the Beach"-deltageren Nickolas Birk Hansen er blevet gift med kæresten Isabella.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Ex on the Beach"-deltageren Nickolas Birk Hansen er blevet gift med kæresten Isabella, som han kun har kendt i et halvt år. Det fortæller reality-fyren i et interview med SE og HØR.

- Vi er lykkelige for den dag, den kan vi leve højt på længe - en opfordring fra os begge er: spring ud i ting og søg lykken, den ligger ikke og venter på dig, du lever kun én gang, udbryder han lykkeligt.

Det er samtidig Nickolas' svar til de mennesker, som mener, at det er alt for tidligt, at han og Isabella har valgt at gifte sig.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Privat

Nickolas og Isabella sagde ja til hinanden efter blot at have kendt hinanden i seks måneder (Foto: Privat)

- Vi har ca. kendt i hinanden i seks måneder, så det skete pludseligt og hurtigt, men nogle gange i livet føles noget bare så rigtigt. Når det hele bare klikker fra dag et, skal man slå til tænker jeg, siger Nickolas.

Nickolas var med i sæson seks af "Ex on the Beach", hvor han ikke fandt kærligheden, men det må man sige, at han har nu.

Da de to turtelduer havde sagt ja til hinanden i kirken, fortsatte kærlighedsfesten, hvor der var plads og tid til både dans og tårer.

- Festen/receptionen, var over alt forventning og fyldt med kærlighed fra venner og familie. Min tale til min nu hustru fik tårene til at falde fra alles øjne! Jeg havde dog ikke forventet, at Isabella havde planlagt en tale, det ramte sgu lige i mit bløde hjerte, fortæller Nickolas.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Nickolas var med i den seneste sæson af "Ex on the Beach" (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks)

Brylluppet skete som sagt blot seks måneder efter, Nickolas og Isabella mødte hinanden første gang.

Men det er ikke det eneste, som det nyerklærede ægtepar har relativt travlt med af store planer.

- Vi har planer om børn og gerne to drenge og en pige inden længe, det er et stort ønske for os begge! Så vi satser det hele på den der kernefamilie ting med villa, Volvo og vovse - vi er begge kæmpe familiemennesker, så det er naturligt for os begge, slutter Nickolas af.

Sponsoreret indhold