Reality10. januar 2020

"Ex on the Beach"-Casper afslører: Derfor er jeg med i "X Factor"

Et velkendt ansigt dukkede pludseligt op på skærmen, da "X Factor" rullede over skærmen på årets første dag. Nu forklarer "Ex on the Beach"-fyren Casper Nicolaisen, hvorfor man pludselig kunne se ham på TV 2 i bedste sendetid
https://imgix.seoghoer.dk/ex_on_the_beach_iii_tsl_20190614_0904_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Trods tømmermænd og trætte øjne fik dedikerede sig nok noget af et chok, da "X Factor" vendte tilbage til skærmen den 1. januar i år.

Her tonede Casper Nicolaisen, som er kendte fra sæson tre af "Ex on the Beach", nemlig lige pludselig frem i selskab med selveste Sofie Linde.

Siden er der mange, der har undret sig over, hvad reality-fyren dog laver i "X Factor". Det forklarer han nu til SE og HØR.

Hvis der måtte sidde nogle reality-fans derude, som håbede på, at Casper skulle ind foran Thomas Blachman, Oh Land og Ankerstjerne for at synge, så bliver de slemt skuffede.

Det er nemlig ikke Casper selv, som skal til audition. Han er udelukkende med som moralsk støtte.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-01-09_kl._17.02.11.png
 Foto: TV 2

Hvis der er et kamera, så vil altid være en realitydeltager, der opsøger det. Det kunne man tydeligt se, da Casper var til audition i "X Factor" (Foto: TV 2)

- Hvis jeg skal være helt ærlig, og det kommer man jo længst med, så er det min søsters kæreste, der har stillet op til ”X Factor”, også var jeg bare vedhæng, fortæller Casper til SE og HØR.

"Ex on the Beach"-fyren er formentlig bedre til at drikke drinks og score damer, end han er til at ramme de rigtige toner. Men i en orange hættetrøje klæder han dog ethvert tv-program.

- De spottede mig med det samme og sagde, at ham der skal vi have med på skærmen, griner den veltrænede skærmtrold.

Efter Caspers ansigt og meget orange hættetrøje blev vist i "X Factor", er hans indbakke eksploderet så meget, at han nærmest ikke kan følge med længere.

- Det er fuldstændig sindssygt. Jeg tror ikke, at jeg lyver, hvis jeg siger, at der er over 300, der har skrevet til mig, lyder det fra reality-gutten.

Om man får lov til at se mere til Casper i aftenens udgave af "X Factor", finder du ud af klokken 20.00, når tredje audition-program løber over skærmen på TV 2.

Se Casper og hans tv-makker Mark Bøgelund lege "Hvad vil du helst?":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold