Reality15. juli 2020

"Ex on the Beach"-babe i problemer: Fødsel sættes i gang før tid

Den første graviditet blev ikke som ønsket for "Ex on the Beach"-godten Simone Skaaning Frederiksen, og nu bliver den kommende alenemor sat til at føde før tid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190313_wen_-_tv3_150_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

For ti dage siden afslørede "Ex on the Beach"-deltageren Simone Skaaning Frederiksen, at hun er løbet ind i en række problemer i forbindelse med sin første graviditet.

- Da jeg var hos min fantastiske jordemoder i onsdags, fik jeg besked om at pakke en taske og køre til Slagelse sygehus (er dog hjemme igen), skrev hun til en række billeder og fortsatte:

- Mine blodprøver viste forhøjede tal ved galdesalte, og jeg er nu sat i medicinsk behandling resten af graviditeten. Men derudover var/og er mit blodtryk fortsat alt for højt samdtidig med at hævelserne på ingen måde aftager. Som mange har skrevet til mig, kunne det være tegn på svangerskabsforgiftning, og jeg fik derfor taget diverse nødvendige prøver for at få klarhed om dette.

Nu er der nyt fra den gravide realitydeltager, som naturligvis har været særdeles bekymret her under sin første graviditet.

- En lille update herfra: Det er i dag besluttet, at jeg skal sættes igang nu på søndag, da min kære krop ikke heeeelt kan følge med. Det er helt surrealistisk, at det er på søndag allerede, skriver Simone i et nyt opslag på sin private Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-03-05_kl._10.56.05.png
 Foto: Privat

Simone har i fællesskab med faren til barnet besluttet, at hun skal være alenemor (Foto: Privat)

Problemerne med graviditeten stopper dog ikke her for Simone, som altså er ramt af en række ulykker.

- Lillefisen har ydermere valgt, at han nu også mener at han skal ligge som en stjernekikker. Det skal ikke være nemt. Men skidt pyt, så bliver det også lige krydset af på cv’et, skriver tv-baben.

Heldigvis ser Simone ud til at holde humøret oppe til trods for, at hun mildest talt ikke har haft nogen nem afslutning på sin graviditet.

- Ps: jeg brugte nok et kvarter på at komme op fra gulvet efter at ha’ taget dette billede. Det må ha’ set meget flot og lidt akrobat-agtig ud. På niveau med mine støttestrømper cirka, skriver Simone til et billede af hende selv, hvor hun sidder fladt på gulvet.

På søndag - hvis alt selvfølgelig går vel - bliver Simone mor til en sund dreng, som hun altså har tænkt sig at opfostre på egen hånd, da faren til barnet ikke får noget med den kommende guldklump at gøre.

Det er en beslutning, som Simone og den ukendte far til barnet har taget fælles.

Sponsoreret indhold