Reality7. september 2022

Er der spøgelser? Elvira Pitzner er IKKE tilfreds med sommerhus

Det er ikke længe siden, at diamantdatteren investerede i et sommerhus i Danmark
Elvira Pitzner mener umiddelbart ikke, at stemningen i sommerhuset er, som den skal være.
Elvira Pitzner mener umiddelbart ikke, at stemningen i sommerhuset er, som den skal være.
 Foto: Dan Mariegaard

Til dagligt bor 25-årige Elvira i Dubai sammen med kæresten Milad Saadati, men for ganske nylig kastede hun altså intet mindre end 2.975.000 kroner efter et sommerhus i den nordsjællandske by Dronningmølle.

Inden valget faldt på den herlighed, som frøken Pitzner i den grad har vist frem for offentligheden på de sociale medier, skulle andre sommerhuse naturligvis også i spil.

I det nyeste afsnit af “Pitzner Sisters”, hvor diamantsøstrene Elvira og Thalia har hovedrollerne, tager de to på tur for netop at kigge på sommerhuse. Og i et af husene er det, som om der er en helt særlig og ikke videre positiv energi:

– Helt ærligt, så ved jeg ikke, om der har været nogen, som har været død i huset, eller hvad der er sket. Fordi der er en rigtig tung energi, lyder det fra Elvira, da hun går en runde i sommerhuset.

– Der er ikke gode vibes – jeg føler, du kan mærke, at dem der er der, enten ikke lever mere, er døde, eller der bare er nogle, der er virkelig deprimerede.

Elvira er ganske sikker på, at man i udgangspunktet ikke kan ændre på den stemning, der er i huset:

Man kan jo bare mærke, hvordan der er, når man går ind i et rum – hvordan føles det at være her? Og det tror jeg ikke bare, man kan lave om på, forklarer hun.

Nej, tak!

Hverken Elvira eller Thalia er således vilde med sommerhuset, og det bliver da således også et stort nej tak, inden jagten på det helt perfekte sted fortsætter.

Til gengæld lykkes det senere Elvira at finde det helt rette hus, som hun sammen med venner og familie har givet en ordentligt overhaling og gjort i stand.

Noget, hun blandt andet har delt flittigt med sine følgere på måde Instagram og den YouTube-kanal, hun for ganske nylig har genoptaget.

“Pitzner Sisters” kan streames på Discovery+ og vises desuden på Kanal 4 fra den 21. september.

Se videoen, hvor diamantsøstrene besøger sommerhuset med den tunge energi, nedenfor.

Sponsoreret indhold