Reality10. april 2015

Er Ali og Freja sammen i dag?

Der var drama mellem Ali og Freja i ”Det perfekte match”. Få svaret på, om de to danner par i dag.
Af af
Det slog gnister mellem Ali og Freja i "Det perfekte match".
Det slog gnister mellem Ali og Freja i "Det perfekte match".
 Foto: Sille Serup/Kanal 4
Det var til stor spænding for både Ali og Freja, da de skulle i matchboksen i programmet, og begge håbede på at matche, efter at de faktisk havde været et par i et godt stykke tid på Costa RIca. Og til stor lettelse for dem, så havde deres hjerter fundet den rigtige partner - også ifølge eksperterne.

Men kærligheden holdt ikke mellem de to, da de kom hjem fra Costa Rica.

- Freja og jeg er ikke sammen den dag i dag, da vi hurtigt fandt ud af, at vi ikke rigtig passede sammen, da vi kom til Danmark. At være med i et TV-program og være lukket af fra omverden gør, at man helt natuligt handler på nogle helt andre måder end normalt og bliver lidt presset til at gå på kompromis med mange ting. At komme hjem efter sådan en tur gør man helt automatisk vender tilbage til gamle følelser og rutiner i sit liv, forklarer Ali til SE og HØR om grunden til, at det ikke gik og fortsætter:

- At se Freja og jeg skændtes på tv har bare været en genopfriskning af, hvorfor vi ikke passer sammen i dag og er alt for forskellige, men det gør hverken mig eller Freja til dårlige mennesker.

LÆS OGSÅ: Video: Kæmpe diskussion mellem Ali og Freja

Ali forklarer, hvorfor han og Freja ikke er sammen i dag. (Foto: Sille Serup/Kanal 4)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/47650600834043dcb644c7d76278b75b.jpg
Freja. (Foto: Sille Serup/Kanal 4)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6db3a76f8bdc4963a40171baa6f0c162.jpgLÆS OGSÅ: Se Ali og Freja gå til den i sengen

Se videoen med Ali og Freja i sengenSe videoen med Ali og Frejas kæmpe diskussion


Sponsoreret indhold