Reality9. november 2022

Endnu en VILD “Love Is Blind”-finale: Her er alle detaljerne

SPOILER: Onsdag kunne fans af Netflix’ populære datingeksperiment endelig se den længe ventede sæsonfinale og få svaret på, hvilke af parrene der endte med at sige “ja tak”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Endnu en sæson af realityhittet "Love Is Blind" er ovre, og sæsonfinalen stikker igen HELT af!
 Video: Netflix

SPOILER ALERT: Læs kun videre, hvis du allerede har set finaleafsnittet, eller ønsker at vide, hvem der ender med at blive gift i programmet

For anden gang i år kan fans af Netflix’ ganske populære datingeksperiment “Love Is Blind” se frem til endnu en eksplosiv sæsonfinale.

I både den første og anden sæson lykkedes det for to af parrene at gå ud af programmet som mand og kone. Om end de to gifte par fra den anden sæson begge valgte at lade sig skille tidligere i år.

I denne tredje sæson så det forud for finalen heller ikke helt godt ud, da det første af de fem forlovede par allerede gik triste fra alteret i afsnittet forud for finalen.

Raven Ross og SK

Det var til at starte med ikke helt nemt for Raven at finde sit rette match i datingprogrammet, hvor hun udover SK fik et særligt bånd til Bartise.

Det blev dog vist mere til et venskabeligt bånd mellem de to, da hun uden at kny gerne tog en hård træning, mens Bartise Bowden delte en sårbar historie. Siden fandt hun sammen med SK, som hun ikke tøvede med at sige ja til, da han spurgte om de to skulle giftes.

Sk og Raven love is blind
SK Alagbada og Raven Ross lod til at have udviklet en god kemi i løbet af deres uger ude i "virkeligheden".
 Foto: Netflix

På overraskende vis lod det også til, at de to fik en god og kærlig relation til hinanden, selv om særligt Ravens veninder var i tvivl om, hun ville klare, at SK skulle rejse til Californien kort efter brylluppet for at studere.

Men Raven var ligeglad og valgte uden at tøve at sige et stort “ja”, da præsten spurgte hende til brylluppet, om hun ville tage SK til sin ægtemand.

Noget anderledes lød det dog fra SK, der valgte at takke nej til et ægteskab med Raven med begrundelsen, at de to simpelthen var for langt fra hinanden.

Siden har både Raven og SK på deres respektive sociale medier delt, at der ingen ko på isen er mellem de to i dag.

Bartise Bowden og Nancy Rodriguez

Trods store udfordringer gennem parrets relation, så virkede det til, at de to endelig var nået til et godt sted inden den store dag.

Men efter Nancy på meget sikker vis siger “ja”, da præsten spørger hende, om hun vil tage Bartise til sin ægtemand, så er det ligeledes et meget sikkert “nej”, der kommer fra Bartise.

Nancy ser noget overrasket ud ved svaret, og da Bartise spørger, om de to skal snakke om det der foran hele familien, siger hun bare nej og forlader lokalet.

Kort efter kan det høres, at hun bryder ud i tårer, mens hendes nærmeste familie omringer hende.

Nancy Rodriguez og Bartise Bowden nød deres pre-bryllupsrejse.
Nancy Rodriguez og Bartise Bowden nød deres pre-bryllupsrejse.
 Foto: Netflix

Bartise render efter hende, hvor han forklarer, at trods de to har det godt, så er et ægteskab bare ikke det rette for ham eller dem.

– Vi er bedste venner, men efter alt det med dig og din familie, så giver det ikke mening for mig at sige ja. Det vi talte om på daglig basis, det fik mig ikke til at tænke; “Nancy Rodriguez skal være min kone for evigt”.

Det er dog ikke længe, parret får til at diskutere deres bristede kærlighed, inden Nancys familie kaster sig over parret som en flok løver.

– Hun er for god til at være sammen med sådan en som ham. Det er ikke en mand. Det er en møgunge, lyder det blandt andet fra Nancys ene bror, der er tydeligt mere oprørt over situationen, end Nancy selv er.

Kort efter kan hun dog oprigtigt fortælle, at hun virkelig troede, han ville sige ja, og hun river i stedet sit evighedsarmbånd af, for “det betyder ingenting mere”.

– Det giver ikke mening at elske en, der ikke elsker mig, lyder det bagefter grådkvalt fra Nancy til kameraet.

Brennon Lemieux og Alexa Alfia

Parret var det første til at lade sig forlove i programmet, og der var fra første sekund hed kemi mellem de to.

En kemi der med tiden udadtil kun blev stærkere – også selv om Brennon ad flere omgange blev udsat for Alexas familie, der ad flere omgange kunne understrege, at de ønsker den helt rette mand for Alexa.

På bryllupsdagen kunne de begge også understrege for begge deres familier, at de i sandhed mener det, og de to blev sæsonens første par til begge at sige “ja” til hinanden.

Faktisk var lykken for parret så stor, at Brennon næsten ikke kunne vente med at kysse sin brud.

Brennon og Alexa love is blind
Brennon Lemieux og Alexa Alfia blev parret, der havde absolut færrest udfordringer siden deres forlovelse i "Love Is Blind".
 Foto: Netflix

Cole Barnett og Zanab Jaffrey

Cole og Zanab faldt umiddelbart ret hurtigt for hinanden i kærlighedskapslerne.

Helt nemt var det dog ikke hele tiden for parret, da de to kom ud i virkeligheden, og Cole en gang eller tre kom til at gøre det klart for Zanab, at hun nok ikke var den type, han ellers ville have faldet for.

Helt skidt gik det også for ham, da han på deres sidste aften inden brylluppet spurgte Zanab, hvorvidt hun mon var bipolar.

Det så dog ud til, at kærligheden sejrede, da parret i sidste ende stod overfor hinanden ved alteret på deres bryllupsdag.

Det blev dog ikke tilfældet.

For da Zanab bliver spurgt, om hun ønsker at sige “ja” til Cole, fortæller hun i stedet, hvor meget hun har lært gennem de sidste to måneder, men at de begge godt ved, at den rette for ham ikke er hende.

– De sidste to måneder har ikke været perfekte. Du har været respektløs overfor mig, du har kritiseret mig, og du skal vide, at du alene har ødelagt min selvtillid. Og jeg hader, du har haft den effekt på mig.

– Du er en god mand, og jeg ville ønske, jeg kunne have haft mere af det, lyder det sluttende fra hende, inden hun forlader rummet med klapsalver fra sin familie.

Zanab og Cole love is blind
Det virkede til, Cole Barnett og Zanab Jaffrey endelig var nået til et godt sted i deres relation.
 Foto: Netflix

Hele seancen efterlader Cole i en form for chok, inden han bryder ud i tårer.

– Hun narrede mig virkelig. Jeg vidste godt, vi ikke var perfekte, men det der? Det er en af de værste oplevelser i mit liv, fortæller Cole efterfølgende til kameraet.

Matt Bolton og Colleen Reed

Det var en noget usikker Colleen, der nød en middag med sin kommende mand, Matt kort inden deres store dag.

For første gang i deres relation fik hendes indrømmelse dog ikke Matt til at forlade lokalet eller true med at droppe eksperimentet.

Colleen Reed og Matt Bolton love is blind
Under den sidste middag giver Colleen, udtryk for, at hun ikke ved, om hun kan gifte sig med Matt.
 Foto: Netflix

På bryllupsdagen lyder det da også fra Colleen, at hun virkelig mener, hun er sammen med sin bedste ven.

Og da Colleen bliver spurgt, om hun vil sige “ja”, så bliver det både et kæmpe “ja” og flere søde ord om, at han er hendes person “1000 procent”.

Det samme bliver tilfældet, da Matt bliver spurgt – og det ender ud i kæmpe jubel blandt parrets gæster ved vielsen.

Du kan se hele den tredje sæson af “Love Is Blind” på Netflix allerede nu, mens også det eftertragtede reunionafsnit også allerede ligger klar. Her får vi svar på, hvilke af parrene der stadig er sammen i dag.

Sponsoreret indhold