Reality15. maj 2022

Endelig! Her er første trailer til “Selling The OC”

I november blev det afsløret, at Netflix succesen “Selling Sunset” ville få sin egen spin off serie, og meget tyder på, at der heller ikke her vil være sparet på noget, når det kommer til drama blandt de medvirkende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dsc_1073_2af1b176-20a5-4fb6-ba14-a030d2e68c82rc_2.jpg
 Foto: Netflix

Det er ikke mange uger siden, den femte sæson af “Selling Sunset” endelig fik premiere hos streaminggiganten, og nu kan fans af realityserien endelig begynde at glæde sig.

For ikke nok med, at det er blevet bekræftet, at der kommer to hele nye sæsoner af Netflix-hittet, så kunne streaminggiganten for nylig afsløre, at der ikke er længe til, at “Selling The OC” også rammer tv-skærmen.

For kort tid siden blev den første trailer nemlig endelig offentliggjort – og det er tydeligt, at der også her er lagt i kakkelovnen til drama af bedste skuffe.

I løbet af den to minutter lange trailer bliver der i hvert fald kastet beskyldninger ud til højre og venstre, og noget tyder på, at denne spin off godt kunne løbe afsted med sejren i at skabe allermest drama.

Dog ser det ud til, at fans af den originale “Selling Sunset”, skal se meget langt efter de velkendte medvirkende – altså lige med undtagelse af Jason og Brett Oppenheim, der jo styrer The Oppenheim Group og dermed også det nye kontor i Orange County.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/jason_og_brett_oppenheim.png
 Foto: Netflix

Jason og Brett Oppenheim. Foto: Netflix

I stedet vil seerne blive præsenteret for en lang række nye ansigter – faktisk en hel del flere, end man er vant til fra “Selling Sunset” på det relativt lille kontor.

En forandring er ligeledes, at det ikke kun er kvinder, der er repræsenteret på kontoret, men også en række mænd, der higer lige så meget efter succes og villaer i millionklassen.

Se hele traileren til den kommende serie herunder

Netflix har endnu ikke afsløret, hvornår “Selling The OC” vil få premiere, men meget tyder på, at det kunne blive senere dette år.

Sponsoreret indhold