Reality28. oktober 2022 (opd. 30. oktober 2022)

En drøm går i opfyldelse: Geggo og Cengiz køber hus

Den står på vild jubel hjemme hos familien Salvarli, der netop afslører, at de har købt hus
Der er ikke noget at sige til, at både "Familien fra bryggen"-parret er ovenudlykkelige.
Der er ikke noget at sige til, at både "Familien fra bryggen"-parret er ovenud lykkelige.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Her skal de bo

Den 32-årige ”Familien fra Bryggen”-stjerne, Stephanie ”Geggo” Salvarli, har aldrig lagt skjul på, at hun en dag ønskede at skifte lejelejligheden på Amager ud med et hus.

Og det er da også det, der netop er sket, afslører hun på Instagram:

- VI HAR KØBT HUS! En masse arbejde venter forude, men nøj hvor jeg glæder mig til hele processen, og til at rykke fra lejebolig til mit helt eget hus med græs under fødderne og fred og ro, med min lille familie, lyder det begejstret i Instagram-opslaget fra Geggo, som desuden deler en kort video af familien foran deres nye bolig.

Også Cengiz deler de dejlige nyheder med sine følgere på Instagram og afslører i den forbindelse, at han og familien naturligvis bliver boende på deres elskede Amager i København:

- Og hvor glæder jeg mig dog til at komme i gang med det her nye kapitel af vores liv! Alt for renovation, til at se mine børn vokse op i vores kommende drømmehus på Amager! Livet er dejligt, lyder det fra hr. Salvarli, der ligesom "Familien fra Bryggen"-hustruen deler et foto af familien foran det nyindkøbte Amagerhus.

Meget tyder altså på, at Geggo og Cengiz får en del at se til det næste stykke tid.

For ikke nok med, at de nu er husejere og står overfor en masse renovering, så er det heller ikke længe siden, at de gik i luften med deres nye podcast "Geggo og Cengiz - Helt Ærligt".

Udover deres nu endnu flere projekter har kendisparrets også deres to døtre Alba og Sia at holde styr på.

Alba er for nylig begyndt i skole, mens Sia allerede nu er ved at udvikle sig til selvstændig ung dame, afslører diverse opslag på Instagram.

Sponsoreret indhold