Reality7. marts 2023 (opd. 8. marts 2023)

Emilie Hoffmann og Mads Emil Andersen er gået fra hinanden: Men hvad med brysterne?

På helt venskabelig vis har Emilie Hoffman og Mads Emil Andersen meddelt, at de ikke længere er kærester. Det rejser dog spørgsmålet om, hvad der så skal ske med Emilies bryster
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mads og Emilie var med til Stjerneboksning 2022, hvor parret fortalte, at der var "både bryster og børn i farvandet".
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Emilie Hoffmann og Mads Emil Andersen er gået fra hinanden

– Emilie og jeg har valgt at skifte vores relation som par/kærester ud med at være venner, og forhåbentlig bedste venner på længere sigt.

Sådan lød meldingen fra "Ex On the Beach"-stjernen Mads Emil Andersen tidligere på dagen, som dermed samtidig med Emilie Hoffmann kunne afsløre, at de havde opløst deres forhold.

Ja, nærmest lavet en consious uncoupling, som Gwyneth Paltrow kalder det.

Selvom det trods alt er et stykke tid siden, at parret gik fra hinanden, så er der ifølge Mads E. Andersen en ganske god grund til, at de har ventet med at gå Instagram-officielle med nyheden.

- Tror lige, at vi selv skulle forstå og acceptere det, før vi gik ud med det offentligt. Lige lade vores nærmeste vide det og sluge det.

- I det omfang hun selv har råd til at betale det, tænker jeg, hun kommer til det

Mads Emil Andersen om "brystgælden"

- Og så tænker jeg vel også vi i hvert fald lige i starten skulle være sikre på, at det var den rigtige beslutning, lyder det fra Mads til SE og HØR.

Skal hun selv betale?

Der er absolut ingen dårlig stemning at finde mellem det nu forhenværende realitypar, der ellers var kommet så langt i forholdet, at Mads Emil i sommer gav sin blonde kæreste gaven over dem alle: En brystforstørrende operation.

Og det leder jo naturligvis til massiv spekulation i, hvad der så skal ske med betalingen af Emilies nye frontparti.

- Emilie er fantastisk, og jeg vil altid være her for hende og støtte hende både følelsesmæssigt og økonomisk, hvis hun skulle få brug for det.

- Hvordan og hvorledes med lånet har vi ikke snakket om endnu. Men i det omfang hun selv har råd til at betale det, tænker jeg, hun kommer til det.

- Men jeg kommer ikke til at sætte hende i en situation, hvor hun ikke har råd til at leve. Det ville jeg aldrig gøre, slår Mads fast.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Emilie Hoffman, da hun frabeder sig henvendelser fra journalister.

Sponsoreret indhold