Reality14. juni 2023

Emilie Hoffmann i smertehelvede: Sendt på hospitalet

Pludselig blev Emilie Hoffmann ramt af kraftige smerter, og svaret fra lægerne har egentlig bare gjort hende mere forvirret
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Til "Vi Elsker" mødte SE og HØR Emilie Hoffmann, hvor hun åbnede op om bruddet med Mads Emil Andersen.
 Video: Dan Mariegaard

Mens vi andre nyder sommeren i fulde drag, fik Emilie Hoffmann i weekenden et chok, som hun desværre har oplevet før.

- Jeg fik i søndags virkelig kraftige mavekramper og mavesmerter, fortæller den tidligere "Paradise Hotel" og "Ex on the Beach"-deltager.

Og smerterne kunne hun genkende fra september, hvor lægerne endte med at konkludere, at hun havde sprunget en cyste i sin æggestok. Derfor tog Emilie det alvorligt, da smerterne igen meldte sig i søndags.

- I går blev jeg sendt på Roskilde Sygehus af min egen læge, fordi smerterne og kramperne ikke var gået væk, og endnu en gang har jeg en cyste, der måler to til tre centimeter, skriver hun på Instagram og uddyber:

- Det er helt ufarligt, men lægerne mener ikke, at det er cysten, som giver mig de voldsomme smerter. Så nu er jeg bare forvirret og frustreret.

Emilie Hoffmann
Helbredsmæssigt har Emilie været hårdt ramt det sidste års tid.
 Foto: Dan Mariegaard

Da SE og HØR snakker med Emilie, er hun ved godt mod.

Dog fylder forvirringen stadig meget i hendes hoved, og hun ved ikke helt, hvilket ben hun skal stå på, efter lægernes opsigtsvækkende melding.

- Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal have det. De siger det ikke er farligt, og det er jeg glad for, siger hun og uddyber:

- Men lige pludselig får jeg to meget forskellige forklaringer på, hvorfor jeg får voldsomme mavesmerter og kramper, hvilket bare er frustrerende, og det bliver jeg da lidt nervøs over, fordi hvad er det så? Og kommer det igen?

Sponsoreret indhold