Reality11. juli 2022

Elvira Pitzners kæreste forsvarer Sharia-hyldest: - Jeg ved ikke, hvad det er

Milad Saadati, som er kærester med Elvira Pitzner, kaldte forleden Sharia-loven for "den bedste lov i verden". Nu forsvarer og forklarer den kontroversielle bokser sin udtalelse
Elvira Pitzner og Milad Saadati
Elvira Pitzner og Milad Saadati bor sammen i Dubai.
 Foto: Privat

- Vi har den største frihed under den bedste lov i verden, Sharia-loven, sagde Elvira Pitzner kæreste, Milad Saadati, forleden på sin Instagram-profil.

Det forargede en hel del mennesker på de sociale medier, som tog knap så positivt imod, at Elviras bokserkæreste på den måde hyldede Sharia-loven.

Diamantdatterens kærlighed har også måtte lægge øre til utilfredshed efter den kontroversielle udtalelse. Derfor valgte han at forklare sig på sin Instagram-profil.

Her siger Milad, at han har fået en række spørgsmål om, hvorfor han kalder Sharia for "den bedste lov i verden", samt om hvad den indebærer.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så aner jeg ikke, hvad Sharia-loven er, og hvad den indebærer. Jeg laver ikke loven, og jeg forstår den ikke, indrømmer Milad.

Selv om han efter eget udsagn altså ikke aner, hvad han taler om, så er der særligt én situation, som fik Milad til at påskønne Sharia-loven.

- Der var en situation, hvor nogen prøvede at bruge min søn imod mig for at få en fordel og for at tage penge fra mig, siger Milad og uddyber:

- Det var der, jeg først stiftede bekendtskab med Sharia-loven, hvor den beskyttede mig mod alle, som prøvede at bruge min søn imod mig.

Elvira Pitzner
Elvira Pitzner har endnu ikke udtalt sig om kæresten Sharia-hyldest.
 Foto: Lars H. Laursen

Netop Milads søn har tidligere været et emne, som har ført til overskrifter. Det skete blandt andet, da det kom frem, at Milad stadig var gift med sin tidligere kone, da han og Elvira blev kærester.

I kontroversen med sønnen fik bokseren hjælp af Sharia-loven. Det er derfor, han nu hylder den i stor stil.

- Det gjorde mig glad, og det er derfor, at jeg forsvarer den (Sharia-loven red.). Fordi den gjorde, at ingen kunne gøre noget mod mig, siger Milad og fortsætter:

- Jeg ved ikke, hvordan det fungerer i andre love, men jeg synes, det var smukt.

Sponsoreret indhold