Reality2. maj 2024 (opd. 2. maj 2024)

Elvira Pitzner udsat for hærværk og indbrud

Diamantdatterens sommerhus i Nordsjælland blev udsat for indbrud, mens hun sad fanget i Dubai
Zulu Comedy Galla 2022
Mens Elvira Pitzner var tilbageholdt i Dubai, blev der begået indbrud i hendes sommerhus i Nordsjælland.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner og Mortada Hadad afslører kønnet

Det er vist gået de færreste næser forbi, at Elvira Pitzner henover vinteren sad fanget i Dubai på grund af anklager om utroskab.

Den information blev i hvert fald udnyttet af indbrudstyve, der valgte at begå indbrud i diamantdatterens sommerhus i Dronningmølle, der af gode grunde stod tomt i flere måneder.

Det fortæller Elvira Pitzner i det seneste afsnit af TV 2-programmet "Diamantfamilien - Fanget i Dubai".

- Det er første gang, at jeg skal se det, efter jeg har været væk i mere end tre måneder. Desværre skal jeg endnu en gang op og se til det, efter der har været hærværk i mit hus.

- Følelsen af, at der har været nogle i dit hjem er lidt ulækker, lyder det fra Elvira Pitzner.

26-årige Elvira Pitzner fortæller videre, at hun bevidst ikke opbevarer ting af værdi i sit sommerhus. Alligevel formåede indbrudstyvene at snuppe hendes kaffemaskine og hendes tv samt nogle såkaldte coffee table books.

Der skal dog mere til for at slå diamantdatteren ud. Hun bevarer nemlig optimismen på trods af gentagne indbrud.

- Jeg har besluttet mig for, at der ikke er nogen, der skal have lov til at ødelægge mit lille fine sted, så jeg vil herop og genobre det og få det til at blive hyggeligt igen og putte en masse gode minder ind i det.

Store nyheder

Elvira Pitzner gennemlevede et sandt mareridt, da hun tidligere på året var tilbageholdt i Dubai, efter hendes ekskæreste Milad Saadati havde anklaget hende for utroskab.

Der skulle gå flere måneder med juridisk tovtrækkeri, før hun endelig kunne vende hjem til Danmark i februar. Efter sin hjemkost har hun og kæresten Mortada Hadad afsløret, at de både er forlovet og venter deres første barn sammen.

Sponsoreret indhold