Reality28. oktober 2021

Elvira Pitzner taler ud om kæmpe shitstorm: - Det passer ikke!

Pressen er for hårde ved Elvira Pitzner, hvis man spørger hende selv. Da hun flyttede til Dubai, ville hun - foruden et kamerahold - bare være alene, men så kom der en stor shitstorm, som både omhandlede hende og kæresten Milad.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da Elvira Pitzner flyttede til Dubai, var det for at være i fred, forklarer hun. Altså udover sine 408.000 følgere og de kamerahold, som følger hende i "Bare Elvira" og "Diamantfamilien".

I et nyt afsnit af hendes helt egen Discoveery+-serie, taler diamantdatteren for første gang ud om en stor shitstorm, hun landede i, da hun flyttede til Dubai.

Her kom det nemlig frem, at Elviras nye kæreste, Milad Saadati, stadig var gift. Det afslørede hans tidligere kone.

Læs hele den historie her:

Men skal man tro frøken Pitzner selv, så passer det overhovedet ikke. Milad er ifølge hende ikke gift, og det hele er bare pressen, som er efter hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180323_pg_diamant_familien_0001.jpg
 Foto: Peter Grosen

Livet i Dubai er ikke nemt for Elvira, som stadig føler sig forfulgt af den danske presse (Foto: Peter Grosen)

- Noget af det første, der skete, da jeg flyttede til Dubai, var, at der kom en artikel ud omkring Milad. At han stadig skulle være gift, siger Elvira i det nye afsnit og uddyber:

- Men jeg kender sandheden, og jeg ved, at Milad ikke er gift.

Påstanden om, at Milad stadig skulle være en gift mand, da han fandt sammen med Elvira, har altså intet på sig, må vi forstå. Diamantdatteren skyder skylden på kærestens ekskone og den danske presse.

- Det er lidt utroligt, at man lige når at komme til et andet land, og man tænker ”yes, nu har jeg fred og har fundet en kæreste, som ingen kender”, siger Elvira og fortsætter:

- Så kommer den danske presse på baggrund af hans psykopat-eks, som har kontaktet dem. Selvfølgelig vil de skrive en historie om mig, og selvfølgelig hvis det er noget negativt, så er det bare et catch.

Det hele er hårdt for Elvira, som egentlig bare gerne vil leve sit liv i fred og ro uden for meget opmærksomhed... hvis man altså ikke lige tager hendes 408.000 følgere og to tv-programmer med i ligningen.

- Kan jeg ikke bare få lov til at være i fred i den her verden? Jeg forstår det ikke, slutter Elvira af.

Se klippet her:

Sponsoreret indhold